Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
05-30-2007, 07:30 AM
Ευριπίδη κοιτα,

μια φορα πηγα να παρω ενα βιβλιο απο καποιον που δεν ειχε paypal, αλλα δεν το ηξερα εγω και μου εδινε ενα νουμερο το IBAN νομιζω το λενε που το λες στην τραπεζα που κανεις καταθεση. Τελικα δεν το πηρα.

Νομιζω ομως οτι παιζει προμηθεια και θα πληρωσεις κατι επιπλεον. Τωρα απο πλευρας ασφαλειας δεν ξερω τι παιζει αλλα νομιζω οτι ο τυπος που το πουλαει πρεπει να ειναι ενταξει μιας και πουλαει και αλλα πραγματα μεσω του φορουμ.

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
Find all posts by this user
05-30-2007, 09:09 AM
Εχθες το απογευμα παω με ενα φιλαρακι μου να αγορασει το R&D.(O Χρήστος απο παρακατω!)Εκει που χαζευω τα λοιπα περιοδικα αυτοκινητου, τραβαει το ματι μου ενα μπλε KP60 στο εξωφυλλο του XL.(Παρεπιμπτοντως, το XL ηξερα τι καγκουροπεριοδικο εινα απο ενα ξεφυλλισμα που του εκανα παλιοτερα.Τελος παντων...)Κ@υλωνω με το Starlet κ λεω να το παρω...Καπου εκει ξεκινησα να αγχωνωμαι...Κ θα σας πω γιατι!Αφου λοιπον διαβαζω το αρθρο για το ΚP60 (που φοραει 4age 16v με 185 αλογακιαWink και θελω να κανω και το δικο μου ετσι, βλεπω και το VCD που ειχε κ καλα κομματια, και λεω να ξεφυλλισω κ το υπολοιπο περιοδικο.Τι το ηθελα...Οι τυποι σε καθε δευτερο τυπο που ζητουσε τη γνωμη τους, του προτειναν να παρει ΑΕ η να βαλει 4AG!Δεν λεω, μπορει να τα εκτιμουν, αλλα αφου βλεπεις οτι ο αλλος ειναι καγκουρας κ στον μηνα επανω θα το τουρμπισει (ιεροσυλια για αυτα τα ατμοσφαιρικα διαμαντιαWink για να ακουγεται η σκαστρα, τι του το προτεινεις...Προβλεπω να γεμιζει το Ελλαντα καγκουροΑΕ, οσο για 4AGE κατω απο 1000αρικο δεν νομιζω...Αχ.... Crying Banging head Banging head Banging head

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
Visit this user's website Find all posts by this user
05-30-2007, 09:16 AM
Roku_trueno Wrote:Εχθες το απογευμα παω με ενα φιλαρακι μου να αγορασει το R&D.Εκει που χαζευω τα λοιπα περιοδικα αυτοκινητου, τραβαει το ματι μου ενα μπλε KP60 στο εξωφυλλο του XL.(Παρεπιμπτοντως, το XL ηξερα τι καγκουροπεριοδικο εινα απο ενα ξεφυλλισμα που του εκανα παλιοτερα.Τελος παντων...)Κ@υλωνω με το Starlet κ λεω να το παρω...Καπου εκει ξεκινησα να αγχωνωμαι...Κ θα σας πω γιατι!Αφου λοιπον διαβαζω το αρθρο για το ΚP60 (που φοραει 4age 16v με 185 αλογακιαWink και θελω να κανω και το δικο μου ετσι, βλεπω και το VCD που ειχε κ καλα κομματια, και λεω να ξεφυλλισω κ το υπολοιπο περιοδικο.Τι το ηθελα...Οι τυποι σε καθε δευτερο τυπο που ζητουσε τη γνωμη τους, του προτειναν να παρει ΑΕ η να βαλει 4AG!Δεν λεω, μπορει να τα εκτιμουν, αλλα αφου βλεπεις οτι ο αλλος ειναι καγκουρας κ στον μηνα επανω θα το τουρμπισει (ιεροσυλια για αυτα τα ατμοσφαιρικα διαμαντιαWink για να ακουγεται η σκαστρα, τι του το προτεινεις...Προβλεπω να γεμιζει το Ελλαντα καγκουροΑΕ, οσο για 4AGE κατω απο 1000αρικο δεν νομιζω...Αχ.... Crying Banging head Banging head Banging head

εισαι σε καλο δρομο!!!
δυστηχως και η δικια μου αν και κομπρεσορατη δεν μου λεει τιποτα
να με συνχωρησουν οι αγαπητοι συναδελφοι, αλλα η αε πρεπει να ναι πολυ αθλητικη για να μ αρεσει
05-30-2007, 10:12 AM
ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
ΓΜΤ ΤΙΣ ΣΚΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΆΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΜΤ !!!

AE86 FANATIC!!!
05-30-2007, 11:35 PM
Γεια σας παιδιά, με λενε Χρηστο και με εβαλε ο Χάρης στο site.
Μου αρεσουν και μενα τα 86 και γενικοτερα τα old-school γιαπονεζικα.

Japan 4 Ever
05-31-2007, 08:40 AM
mech5107 Wrote:Γεια σας παιδιά, με λενε Χρηστο και με εβαλε ο Χάρης στο site.
Μου αρεσουν και μενα τα 86 και γενικοτερα τα old-school γιαπονεζικα.

γεια σου χρηστο
καλως ηρθες
05-31-2007, 08:52 AM
Γεια σου ρε Χρήστο!

[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)]
05-31-2007, 09:40 AM
Καλώς ήρθες Χρήστο. Αφού σου αρέσουν τα 86 και τα λοιπά παλιά Γιαπωνέζικα, ρίξε μια ματιά στο Offtopic και θα βρείς αρκετές φωτογραφίες Thumbs up!
05-31-2007, 07:09 PM
Καλως ηρθες και απο μενα φιλε!Κυριε μοντερεϊτορα, ο Χρηστος γιατι δεν εχει nickname?Βαλ του ενα Itsuki να ησυχασει...

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
05-31-2007, 07:11 PM
Τι λες ρε που θα μου βαλει Itsuki?Μην ξεχναμε ποιος ειναι ο ανωτερος εδω περα (ΠανεπιστημιοWinkΑντε!

Japan 4 Ever
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 509 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 478,852 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 108,304 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,870 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 915,425 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 22 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication