Toys for sale and new finds
|
04-19-2007, 05:30 PM
|
|||
|
|||
Αι κάμ ον Μάντεη. Πλήζ χολτν δεμ φορ μη εντ αι γουίλ κάμ φρομ γιόρ σόπ το πίκ δεμ άπ.
ούφ κουράστηκα... |
|||
04-19-2007, 05:42 PM
|
|||
|
|||
αμφορτσουνατλυ
γιου μαστ χααααβ γουιθ γιου εντ εεεεε καπουτσινο οοοοοχχ γουιθ σουγκαρ πλιιιιζ |
|||
04-19-2007, 06:40 PM
|
|||
|
|||
super!
Με γειά Βαγγέλη! Είναι αυτές οι 5 που πούλαγε ο άγγλος?? |
|||
04-19-2007, 06:51 PM
|
|||
|
|||
Τσάνακα, γαμώ τα άβαταρς φίλε!!!!!!
![]() όπως άλλωστε ήξερα οι ζαντούλες δειχνουν τέλειες! Πήρα και γω το κατιτίς μου, αιρφλόου (για καβάτζα ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
04-19-2007, 07:05 PM
|
|||
|
|||
Ρε παίδες καλορίζικα!!!
![]() Με εχετε κανει σκουπιδι!!!Χαχα!!! Εγω το μονο που καταφερα να παρω ειναι αυτο: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayIS...821&rd=1,1 Βρηκα ταμπλο και μερικα αλλα μπιχλιμπιδια και δεν τα στελνει ο γκασμας στο Γκρις!!! ![]() Τσανακας μαι φρεντ οντως μαμεί το αβαταρ!!! Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
04-19-2007, 07:20 PM
|
|||
|
|||
Κάτι είναι κι αυτό Διονύση!
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
04-19-2007, 11:42 PM
|
|||
|
|||
Δυστυχώς δεν κρατήθηκα...
Είναι μακράν το ομορφότερο σπόιλερ που έχει βγει για ΜΧ5, είναι ήδη βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου μου και η τιμή είναι συνολικά κάτω από 85 ευρώ... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το κρατήσω για μένα (γενικά σιχαινομαι τα σπόιλερς ![]() Να μερικά φορεμένα ![]() [img]www.fischman.net/images/eunos3.jpg[/img] [img]www.donmar.com/Wings/FD46503.jpg[/img] Και τα άσχημα για να πάρετε μια γευση... [img]www.mmmiata.com/images/products/MM091-WI.jpg[/img] [img]www.etdracing.com/miata/spoiler2.jpg[/img] [img]www.asianauto.com/images/hotcar/s_34_miata5.jpg[/img] danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
04-20-2007, 09:00 AM
|
|||
|
|||
Αχιλλέα τράβα λίγο το χαλινάρι!!! Θα πεσουμε εξω!!!
Πλακα κανω! Αμα σε ευχαριστει παρτο! Δεν ειναι ασχημο παντως!! ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
04-20-2007, 03:38 PM
|
|||
|
|||
Ποιο χαλινάρι; Έσπασε...
Την είχα πάρει ήδη όταν πόσταρα και νομίζω ότι μάλλον θα την πουλήσω. Βλέπουμε... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
04-20-2007, 07:33 PM
|
|||
|
|||
Kαλύτερα πούλα το σπόιλερ. Καλύτερο είναι χωρίς αυτό το μιατα.
Ξέρεις τι δείχνει πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου? Το πρόσθετο που μπαίνει στον πίσω προφυλακτήρα από κάτω. Το φοράει κ το μιάτα που έβαλες φωτό ( το πρώτο ) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 5 Guest(s)