Toys for sale and new finds
|
03-30-2007, 10:54 AM
|
|||
|
|||
kp61 Wrote:ις ενιμπαντυ χεαρρρρρρ??????Εγώ, αλλά δεν έχει καμμία σημασία... ![]() ![]() Παίρνετε και κάνα τηλέφωνο για τα επείγοντα ρε καρμίρηδες!! Άμα περιμένεις να μπεί ο άλλος, να διαβάσει, να του απαντήσεις, να σού ξού μού... το χάσατε!! ![]() ![]() http://www.ae86.gr |
|||
03-30-2007, 11:00 AM
|
|||
|
|||
τον παιρνω αραια και που
αλλα θελω να πω οτι με την αναλογη κουβεντα γλυτωνεις τις κακοτοπιες τωρα ανοιξαμε το στομα του συντακτη ![]() |
|||
03-30-2007, 01:22 PM
|
|||
|
|||
kp61 Wrote:τον παιρνω αραια και που Τι αραιά και που ρε. Τύφλα να χουν οι κουκλεντέδες!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Μήπως μπορει να μου δανείσει κάποιος 1.000 ευρώ άτοκα??????? danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-30-2007, 05:01 PM
|
|||
|
|||
Τρία χιλιαρικα συζητησημη, ε?Ρε λες να το πληρωσει ο πατερας μου για δωρο Πασχα?Εμενα ο Αγιος Βασιλης θα ερθει καθυστερημενα!Πλακα πλακα, ξερεις για τι ζημια μιλαμε?Αν την δινει 3 κ θελει αλλα 3 για να τσουλησει, ασ' το...Ρωτα σε παρακαλω κ πες μου!
|
|||
03-30-2007, 06:00 PM
|
|||
|
|||
λοιπον το 4,3 ειναι παρελθον
το χτυπησα!!! λευτερη το περνει ο σταυρος σε περνει και καντε οτι σας φωτισει ο θεος το ειχα βαλει στα search του ebay απο τοτε που εψαχνα για τον κωστα απ το χολαργο επειδη εκεινος βολευτηκε πειτε τα οι δυο σας οσο για την αε δεν ειπα οτι εχει παθει ζημια 3000ε ενα τ/φ θα βοηθησει την κατασταση σας το εχει γραψει καπου ο θειος ευριπιδης.... |
|||
03-30-2007, 07:04 PM
|
|||
|
|||
Τώρα σας διάβασα. Όλη μέρα στο δρόμο τι να προλάβω να διαβάσω ο έρμος
![]() Τέλος πάντων, αφού πήγε σε δικό μας άνθρωπο... ![]() ![]() Για το αμαξάκι τι να πώ.. Καλή περίπτωση φαίνεται, αν δεν το θέλει κανένας ολόκληρο, μήπως να το πάρουμε 2-3 μαζί και να το μοιραστούμε; Λέω τώρα... |
|||
03-30-2007, 08:23 PM
|
|||
|
|||
AE με χαρτιά δεν κομματιάζεται.
Μήπως θέλει κανείς να μου δανείσει 1.000 ευρώ άτοκα??? ![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-30-2007, 08:55 PM
|
|||
|
|||
Θα γίνει κατάθεση πινακίδων και τεμαχισμός!!!
Ρε τι χασάπης είμαι!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και θα μείνει και σασί για ΒαγγελοΕυριπίδη για το racing project!!! Μήπως με έχει πειράξει το πολύ AutoCad? ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-30-2007, 11:20 PM
|
|||
|
|||
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω ο Νιόνιος...
![]() ![]() |
|||
04-01-2007, 11:52 AM
|
|||
|
|||
Πλάκα πλάκα είναι μαλακία να μας στάζουνε τα σάλια για το αμάξι κάποιου άλλου που το χτύπησε. Ας έρθουμε στη θέση του και στη ψυχολογία του.
![]() ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)