Technical problems (Greek language)
|
07-03-2010, 11:49 AM
|
|||
|
|||
Τελικα αποφασισα το τι θα κανω με το αυτοκινητο και το μοτερ.
Ο μηχανικος εχει ενα μοτερ 2ης γενιας 4AGE 16V (καπακι με μαυρα και κοκκινα γραμματα ![]() ![]() Η "συμφωνια" με τον μηχανικο (την οποια προτεινε ο ιδιος ![]() Η "συμφωνια", επισης περιλαμβανει οτι η μετατροπη θα τελειωσει μετα απο αρκετους μηνες (δεν θελει πιεση ![]() **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
07-03-2010, 04:59 PM
|
|||
|
|||
την πατησες μια φορα!!!τωρα πηγαινεισ για 2η...!!!μαλλον δεν βαζεις μυαλο τολη!!και δεν ακουσ και τισ γνωμες μας.γιατι να βγαλει τα ηλεκτρολογικα?γιατι να μπει ''φωτοκυτταρο''?για να βγαλει 6 αλογα παραπανω?ή 16 αλογα παραπανω?το 2ης γενιας βγαζει 134.δηλαδη εχεισ τοση μεγαλη αναγκη τα 6 ή 16 αλογα παραπανω?και ξαναλεω αυτο που λεω παντα,οτι πρεπει να ξερεισ τι θελεισ εσυ προσωπικα απο το αμαξι σου,μοτερ σου κτλ....η αποφαση δικια σου.
|
|||
07-04-2010, 10:51 PM
|
|||
|
|||
αχ Τολη παλι σε περιπετειες σε βλεπω να τρεχεις και να ξοδευεσαι σε πειραματα.
ο 1ης blue top με τον 2ης red top δεν βλεπω να εχουν καμια διαφορα μεταξυ τους εκτος απο τα νευρα στον κορμο, στροφαλος και μπιελες ειναι ιδιοι. ετσι μπορεις να κανεις και τον πρωτο κινητηρα που ειχες. οσο για τα ρευματα εγω θα ελεγα να μην μπεις σε αυτες τις αλλαγες γιατι θα χρειαστει να αλλαξεις πολλα πραματα, αυτα που ζητας μπορει να στα δωσει και ο μαμα ecu με συμπιεση κατι λιγοτερο απο 11/1 και εκκεντροφορους γυρο στις 256 μοιρες εγω θα ελεγα το εξης: α ![]() β ![]() ![]() γ ![]() δ ![]() ε ![]() και αν δεν σε φτανει το καυσημο με 0.5 bar επιπλεον πιεση στον ρυθμιστη καυσημου πιστευω να σε καλυψει. αυτο ειναι ενα σεταρισμα καλο και σχετικα οικονομικο που μπορει να σε δωσει περιπου τα 150hp που ζητας τωρα εσυ αποφασιζεις , εμεις λεμε τις γνωμες μας. οπως και να εχει , καλη επιτυχια και περιμενουμε εξελιξεις ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
07-05-2010, 09:09 AM
|
|||
|
|||
Μα το θεό, και δεν κάνω καμία πλάκα, ΑΝ ξεκινήσεις αυτό το πρότζεκτ θα φροντίσω να γίνεις ΒΑΝ από το φόρουμ μια και καλή.
Έχεις καταλάβει ότι αυτό το τόπικ είναι όλο για τον εαυτό σου, αντί για να έχεις τόπικ παρουσίασης? Σε χαροποιεί αυτό???? Έχεις δώσει μια περιουσία για ένα μπροστοκίνητο μπουρδέλο, από τα χειρότερα οδηγικά αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν ποτέ. Εχει συναισθηματική αξία? Άσε το εργοστασιακό και κράτα το να το έχεις καθημερινό. Κατά τ άλλα πετάς τα λεφτά σου και το χειρότερο, δεν τα πετάς για την καύλα σου, αλλά ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. Σοβαρά στο λέω. Σταμάτα να γράφεις εδώ. Έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ! Τι να σχολιάσω? Ότι σου χάλασε το μοτέρ που πλήρωσες χρυσό; Ότι πάει να σου πασάρει το χαλασμένο μοτέρ που έχει καβάτζα χωρίς να το χρειάζεσαι; Ότι σου τάζει τα φοβερά 150 άλογα με κόστος 1κ (αυτή τη φορά γιατί γενικά σου χει κοστίσει τόσα που θα ταν 300 αλόγα ![]() Πάντα φιλικά, Α. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
07-05-2010, 09:17 AM
|
|||
|
|||
Σκληρή η γλώσσα του Αχιλλέα, αλλά δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
![]() Άλλαξε γραμμή πλεύσης, πριν ακολουθήσει άλλο ένα ναυάγιο. ![]() ![]() http://www.ae86.gr |
|||
07-05-2010, 06:24 PM
|
|||
|
|||
Σταματαω να γραφω....
**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
07-05-2010, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Δάκρυσα.
Επειδή ελπίζω να μην σταματάς να διαβάζεις κι όλας, ήθελα να σου πω ότι μπορεί να είμαι απότομος, αλλά αν το καλοσκεφτείς θα δεις πως ότι έγραψα το έγραψα για καλό. Αν σε ήξερα καλύτερα και ήσουν φίλος μου θα σε είχα πιάσει από το γιακά και θα σου χα ρίξει δυο χαστούκια να συνέλθεις! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ! ΣΟΥ ΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ. Α. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
07-05-2010, 08:29 PM
|
|||
|
|||
Τόλη,
ξερω ότι αυτά που σου λένε τα παιδιά ακουγονται λιγο απότομα... Τον Αχιλλεα τον ξερεις καλα οτι τα χωνει ακοπα αλλα κατα βαθος απο ενδιαφερον. Ετσι ειναι το στυλ του. Μην τα παιρνεις τοις μετριτοις. Εδω ειμαστε ολοι για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. Απο οτι εχεις διαπιστωσει εδω μεσα υπαρχει αλλη ποιοτητα κοσμου σε σχεση με τα αλλα φορουμ. Υπαρχουνε παιδια με αρκετη γνωση αλλα και μερακι. Οτι εχουνε πει ειναι για καλο. Αλλωστε δεν εχουνε τιποτα να κερδισουνε απο αυτα που σου λενε. Και αν αναλογιστεις οτι καποια απο αυτα που σου εχουνε πει εχουνε βγει αληθινα τοτε πρεπει να καταλαβεις την διαφορα. Ξερω επισης οτι γουσταρεις αυτο το αμαξι οπως και εγω ακριβως το ΚΕ και θελεις να το κανεις οπως το εχεις φανταστει. Μην το παντρεψεις ομως με αλλες "σχολες" Ρενω κτλ... Γνωμη μου παντα. Οπως γνωμη μου ειναι να το αφησεις μαμα και να το διατηρησεις. Θα μου πεις και που θα βγαζεις το αχτι σου. Αυτο είναι αλλη συζητηση. Αραξε, σκεψου, σταθμισε και συνεχισε να γραφεις... και ανοιξε ενα αλλο τοπικ δικο σου για να μην εχει θεμα ο μοντερ ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
07-06-2010, 04:21 AM
|
|||
|
|||
Τόλη για μια φορά σταμάτα να πιπιλίζεις την καραμέλα του μηχανικού σου και σκέψου λογικά.
Πρίν δύο σελίδες είχες προτείνει αυτήν την λύση και μάλιστα έλεγες οτι φοβόσουν να μην μπλέξεις και τώρα εμφανίζεσαι σίγουρος. Πραγματικά, θέλω να μου πεις με ποιό σκεπτικό την προτείνεις τώρα; Πώς ένα συνωθύλευμα ανταλλακτικών τα οποία (σίγουρα ![]() ![]() ![]() Η γνώμη που έχω σχηματίσει μέχρι τώρα για τον μηχανικό σου (και πολλοί από εδώ ![]() ![]() Τόλη, σκέψου τα εξής: Έχεις ένα αυτοκίνητο 20+ετίας το οποίο έχει βιαστεί από την κάθε λογής μαστοράντζα με παντέντες και αρπακολατζήδικες δουλειές πάντου (ηλεκτρολογικά-μηχανολογικά ![]() Υπολόγισε τα χρήματα από την στιγμή που ξεκίνησες να το πειράζεις, μέχρι τώρα. Σίγουρα με αυτά θα μπορούσες να πάρεις κάτι πολύ νεότερο και καλύτερο. Αξίζει να συνεχίζεις να δίνεις 1000ρικα και να μην έχεις αυτοκίνητο; Επίσης, κατάλαβε επιτέλους οτι ο μηχανικός σου είναι Μ@ΛΑΚΑΣ και περιμένει στην γωνία να σου φάει τα λεφτά. Δεν ξέρω αν είναι φίλος/συγγενής/μπατζανάκης/γνωστός σου, σίγουρα όμως είναι ακατάλληλος για την δουλειά που τον θέλεις. Μέχρι και ο πιο αδαής που διαβάζει αυτό το topic, μπορεί να καταλάβει τις λαμογιές του. Εσύ, γιατί; Τέλος, σκέψου λογικά και ξεκαθάρισε στο μυαλό σου τι θα γίνει. Συμφωνώ απόλυτα με τον Αχιλλέα για αυτά που λέει περί συναισθηματικής αξίας. Σκέψου πολύ σοβαρά και λογικά την επόμενη κίνηση και άσε τους συναισθηματισμούς κατά μέρος. |
|||
07-06-2010, 09:15 AM
|
|||
|
|||
dikolotour Wrote:Τόλη,Αραξε, σκεψου, σταθμισε και συνεχισε να γραφεις... και ανοιξε ενα αλλο τοπικ δικο σου για να μην εχει θεμα ο μοντερ Δεν έχω πρόβλημα με το τόπικ ρε, είπα ότι ειναι κρίμα να είναι το "Προβληματα" ουσιαστικά όλο με ποστ του Τόλη. Μπορεί να τσαντίζεσαι με όσα σου έγραψα, και με τα οποία οι μέχρι τώρα άλλοι συμφωνουν, αλλά σκέψου αν έχω κάποιο συμφέρον. ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ και αυτό που θα με βόλευε θα είναι να μην πω τίποτα, να τα έχω καλά με όλους και όχι να τσαντίζω κάποιον άγνωστο σε ένα φόρουμ. ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ θα ήταν να σε αφήσουμε να κάνεις του κεφαλιού σου. Σάμπως εμείς πληρώνουμε; Το γεγονός ότι την κρίσιμη στιγμή τα μέλη είναι εδώ και προσπαθούν να σε "σώσουν" από ένα ακόμα ατόπημα δείχνει πολλά για την ποιότητα των ανθρώπων. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 1,192 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 492,434 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 111,742 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 33,823 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 9,733 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)