Technical problems (Greek language)
10-03-2009, 04:34 PM
tolisspi Wrote:ειναι τερμα δεξια, το μικρο
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1988_TO..._8301.html
στο ToyoDIY δεξιοτιμονο αλλά μπορεις να βγαλεις ακρη

Τολη νομιζω οτι κανεις λαθος...αυτη ειναι η ''πιεση λαδιου'' εγω ψαχνω να δω που σκ@τ@ ειναι η ενδειξη λαδιου...αν εχω λαδια....που κανονικα αναβει μια σκαλα πριν βαλεις μπροστα μαζι με τις αλλες ενδειξεις...βοηθεια...παιδες...

4age 16v to FR 20VT
Find all posts by this user
10-03-2009, 04:59 PM
Rosedrift Wrote:την εχεις! εκει που ειναι το λαμπακι της πορτας ακριβως απο κατω. Η ενδειξη σου δειχνει την πιεση λαδιου...

το αν μεινω απο λαδια η οχι υπαρχει ενδειξη?

4age 16v to FR 20VT
10-03-2009, 06:35 PM
Ειναι κατι που δεν θες να σου συμβει... Αλλα αν η πιεση λαδιου ειναι χαμηλη θα σου αναψει (λογικα πανταWink το λυχναρακι.Κοκκινη ενδειξη!!!

[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)]
10-03-2009, 08:13 PM
Πριν βαλεις μπροστα δεν σου αναβουν ολες οι ενδειξεις (λαμπακιαWink?
Το λαμπακι με το λαδι το εχει?
Εχεις το service manual?
Μετρητη δεν εχεις.

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
Visit this user's website Find all posts by this user
10-03-2009, 09:41 PM
δεν εχω δει καμμια ενδειξη...λαδιου...εγω με το διακοπτη ανοιχτο.....αυτο με το λυχναρακι ειναι στανταρ οτι αναβει?service manual δεν εχω Τολη... Sad

4age 16v to FR 20VT
10-04-2009, 09:10 AM
Αυτο με το λυχναρακι ειναι η ενδειξη λαδιου. Οταν το κλειδι ειναι μια θεση πριν τη μιζα αναβουν ολα τα λαμπακια, ενδειξη λαδιου, μπαταριας, χειροφερνου (εαν ειναι σηκωμενοWink, check engine εκτος της βενζινης(εαν δεν εχει βενζινη θα αναψει Wave ).
Τα 5 λαμπακια/ενδειξεις που εχεις στο κοντερ γιατι πραγμα ειναι?
Οταν μιζαρεις, μπορει το λυχναρακι να σου μεινει 1" αναμενο αλλά μετα θα σβησει. Εαν συνεχισει να μενει αναμενο τοτε δυο περιπτωσεις υπαρχουν: 1.- να μην εχεις λαδια ή 2.- να εχει προβλημα η βαλβιδα ή το κυκλωμα που αναβει το λυχναρακι.
Καλο ειναι να αγορασεις ενα service manual ή repair manual απο το ebay. Απλα να προσεξεις να ειναι για AE92 Gti 1988-1992

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
10-04-2009, 09:33 AM
ρε συ Τολη αν μπορεσεις να μου βρεις...το link για κατι τετοιο θα με βοηθουσες πολυ!!

4age 16v to FR 20VT
10-04-2009, 11:22 AM
Apsogos Wrote:το αν μεινω απο λαδια η οχι υπαρχει ενδειξη?

η ενδειξη που εχεις ειναι αν εχεις πιεση λαδιου ή οχι. αν μεινεις απο λαδια τοτε δεν θα υπαρχει και πιεση. ο αισθητηρας που δινει αυτην την εντολη ειναι αριστερα απο το φιλτρο λαδιου κατω απο το ντριστιπιτερ στο κορμο της μηχανης.
δεν ξερω αν εχεις και λαμπακι και οργανο στο καντραν αλλα δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχουν και τα δυο μαζι. καποια αυτοκινητα εχουν μονο λαμπακι και καποια αλλα μονο οργανο και μπορει σε καποια να τα δεις και τα δυο μαζι. το δικο μου ειχε μονο λαμπακι και εγω εβαλα και οργανο.
ολα τα οργανα και τα ενδεικτικα λαμπακια στο καντραν εχουν καποια συμβολα πανω για να καταλαβαινουμε τι δειχνει το καθενα και αυτα τα συμβολα φαινονται ακομα οταν τα λαμπακια δεν αναβουν. για τα λαδια ειναι αυτο που μοιαζει με λυχναρι οπως ειπαν και τα αλλα παιδια

οσο αφορα το στρωσημο των αυτοκινητων (κινητηρωνWink σε καποιο φορουμ βρηκα αυτο που με βολευει αφανταστα. μπορει να ειναι το "Ιταλικο στρωσημο" που λεει ο Ευριπιδης . συντωμα το πας και κοφτες
http://seatclub.gr/forum/index.php?topic=15779.0
ο ανθρωπος φαινεται γνωστης των πραγματων με πολλα επιχειρηματα , αν διαβασετε παρακατω πεφτουν πολλες ερωτησεις και πολλες απαντησεις

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
10-05-2009, 06:56 AM
Αυτό είναι Γιώργο!
Είναι περίεργο στην διαδικασία του, αλλά για κάθε βήμα υπάρχουν επιχειρήματα. Το έχουν κάνει φίλοι με Corolla TS (192 Hp) και BMW 130i (280 Hp) και τα μοτέρ τους δουλεύουν άψογα.
Θα τους πώ να μου στείλουν κείμενο αν έχουν και εξτρά λεπτομέρειες αν υπάρχουν.

http://www.ae86.gr
10-05-2009, 07:24 AM
Παιδια καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.....
απο το Σάββατο έχω παρατηρήσει όταν για παράδειγμα παρκάρω κάπου...και μετά απο κάποια ώρα φεύγω...βλέπω κανα δυο σταγόνες λαδιού απο κάτω...έπεσα κάτω και κοίταξα....''δεν έβγαλα την ποδιά'' το κάρτερ εντάξει γύρο γύρο το βλέπω υγρό και ελπίζω να είναι απο εκεί.Επίσης επειδή έχανα απο το distributor και έβλεπα το ποτηράκι του...συνήθως βρώμικο...είχα αλλάξει το εξωτερικό o-ring πριν κάποιο διάστημα άλλα πιθανότατα δεν είχα σφήξει την κάτω του βίδα όσο έπρεπε και είχα διάρροη και έχω την εντύπωση ....ότι μετά απο λίγο διάστημα πριν δω καλά την διαρροή,λαδάκι που ήταν πάνω στο ποτηράκι του distributor έφυγε και μου λέρωσε λίγο τον κορμό...έτσι..πιστεύω...γιατί δεν βλέπω εκτος απο εκείνο το σημείο κάπου αλλού λάδι....με έχει αγχώσει αυτή η κατάσταση ρε παιδιά....

4age 16v to FR 20VT

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 1,192 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 492,442 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 111,743 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 33,824 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 9,733 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication