Technical problems (Greek language)
11-20-2008, 01:36 PM
Αυτη ειναι η πλεξουδα?
http://www.rhdjapan.com/jdm-low/TRUST-E-...-Kit-18106

Σαν τιμη ecu+harness=600 ευρω. Πιστευω καλα ειναι. Αλλ'α αποτι διαβασα (οσα καταλαβα δηλαδηWink δεν ειναι αγραφος αλλά περιπου αγραφος. Κανω λαθος?

Αλιμονε η 4αδα μπεκ που λες, ειναι σαν αυτες που βλεπω στο ebay?

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)]
Visit this user's website Find all posts by this user
11-20-2008, 05:21 PM
alimonos Wrote:χταπόδι PACESEΤTER, μεσαίο μαμά σωλήνα 50άρα και τελικό διαμπερές-ελεύθερο .
Το μοτέρ που φοράω τώρα είναι μαμά, με πεταγμένο το TVIS και μανιταράκι εισαγωγή, με μπουζοκαλώδια σιλικονάτα, έναν πολ/στή "ανεβασμένο" και μπουζί ιριδίου.

Ετοιμάζω ένα άλλο μοτεράκι για να το 4πεταλουδίσουμε με εισαγωγή από Τ3 και σώματα 48mm από μαυροκάπακο(για αυτό έχω καβαντζώσει και τον GREDDY ULTIMATE), με συμπίεση κοντά στα 11,5 πιστόνια WISECO, φλάντζα TRD 0.8mm, εκκ/ρους kamakazee 264 8.9lift, toda valve springs, T3 adj cam pulleys κλπ κλπ

όλα καλά και ωραία αλλά το TVIS γιατί το έβγαλες?
στις ψηλές στροφές είναι ανοιχτές οι εισαγωγές με TVIS μόνο στις χαμηλές κλείνει για να στενέψει η εισαγωγή και να ανεβάσει ταχύτητα ο αέρας και να σου δώσει δύναμη και ροπή στα χαμηλά και αυτός είναι ο λόγος που τα 16βαλβιδα υστερούν χαμηλά
συν αυτό το TVIS ελέγχετε από τον εγκέφαλο και οταν μεταβάλει την εισαγωγή μεταβάλει και το καύσιμο γιατί έτσι είναι προγραμματισμένος άρα στις χαμηλές δεν έχεις σωστή αναλογία αέρα / καύσιμο χωρίς το TVIS
είναι εύκολο ο καθένας να κάνει μια δοκιμή χωρίς να λύσει τπτ.
βγάλτε το σωληνάκι της υποπιεσης που είναι από την φούσκα που τραβάει τα κλαπέτα και τα κρατάει κλειστά, αυτομάτως τα κλαπέτα μέσα θα ανοίξουν τότε είναι σαν να μην υπάρχει το TVIS αφού τα κλαπέτα είναι μονίμως ανοιχτά και κάντε μια δοκιμή και πέστε μου τι διάφορα είδατε στα ψηλά και τι στα χαμηλά.
εγώ που το έχω κάνει στα ψηλά δεν είδα καμία διαφορά , αντίθετα στα χαμηλά έκοψε

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
Find all posts by this user
11-20-2008, 05:41 PM
Τόλη κάτι τέτοιο νομιζω ότι εννοεί...
http://www.rhdjapan.com/jdm-low/FIELD-On...-PT2-55223

11-20-2008, 06:35 PM
Ακη αυτο ειναι extension (ακουγεται λες και ειναι για τα μαλλιαWink δηλ προεκταση της πλεξουδας

11-20-2008, 07:53 PM
Tolh giati de dokimazeis na strwseis me mama egkefalo to motori s (h estw me daneiko piggy pack), kai kapoia stigmh ma pas gia agrafo, pou einai k h pio swsth lysh?

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
11-20-2008, 08:15 PM
Αυτο ειχα σκεφθει απο την αρχη. Μαμα-παραλληλος-αγραφος. Και με το καθε τι που θα βαζω θα παιρνω και απο λιγα αλογακια, απο το να βαλω κατευθειαν αγραφο και μετα απο ενα χρονο να θελω να του δωσω κιαλλο (ειναι ψυχολογικο Banging head )
Απλα, οι γνωμες πολλες, αλλοι λενε οτι δεν θα παρει μπροστα, αλλοι θα πηγαινει σαν την κουτση Μαρια, Παναγιωτη κλπ.
Ο ecu που εχω στο αυτοκινητο ειναι Ιαπωνιας απο celica. Εχω και εναν απο Eυρωπαικο ΑΕ82. θα δοκιμασω με ποιον δουλευει καλυτερα και βλεπουμε (αν και δεν θα καταλαβω διαφορεςWink
Τελικα ο greddy ultimate που παραθετω πιοπανω ειναι αγραφος ή "περιπου" αγραφος? Ενας Αμερικανος απο το club4ag μου οτι ολοι οι greddy units are junk! Ασε που "μου την ειπε": what i dont understand, tolisspi, is that you spent ALOT of money on the motor and now you want to cheap out on the enginemangement.

Do you really trust a x,000 dollar motor to be controlled by a 3-400 dollar ecu. Spend the money on a nice ecu and it will definitly be worth it

Αυτος εχει βαλει Megasquirt σε τουρμποκατασταση. Εναν τετοιον εχει ο μηχανικος μου για να τον βαλει στη ΒΜW του.

Εις την ελληνικην (greddy ultimate)
http://www.jdm-r.gr/vm//index.php?page=s...&Itemid=27

11-20-2008, 09:21 PM
http://www.rhdjapan.com/jdm/TRUST-E-Mana...yota-17132

αυτή είναι η πλξούδα που σου ΄λεγα Τόλη
Γιωργάρα το tvis to πέταξα από τότε που είχα τους εκκ/ρους πάνω ...
πάντως ψηλά πηγαίνει καλύτερα πιστεύω και χαμηλά πάλι δεν μου έκοψε... εεεεε Νικολάκη εσύ που το οδήγησες τι λες ???

AE86 FANATIC!!!
11-20-2008, 09:31 PM
Αυτη ειναι σιγουρα?
Θα το ρωτησω κιολας για περισσοτερη σιγουρια.
Αλλα αυτη γραφει οτι ειναι για emanage.

Ευχομαι να πανε ολα καλα, και θα το σκισω για παρτυ σας.

11-20-2008, 10:55 PM
εγώ αυτή έχω Τόλη . λες να κάνω λάθος ...
α ρώτα τους σε παρακαλώ και το εξής :
από αυτή την καλωδίωση Τ3, το κόκκινο χύμα καλώδια είναι για +12βόλτ και το μαύρο για γείωση ?

AE86 FANATIC!!!
11-20-2008, 11:01 PM
Θα προσπαθησω αν και δεν νομιζω να ξερουν να μου απαντησουν απο rhdjapan

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 634 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 488,585 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 110,590 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 33,432 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 9,641 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication