Technical problems (Greek language)
|
11-20-2008, 01:36 PM
|
|||
|
|||
Αυτη ειναι η πλεξουδα?
http://www.rhdjapan.com/jdm-low/TRUST-E-...-Kit-18106 Σαν τιμη ecu+harness=600 ευρω. Πιστευω καλα ειναι. Αλλ'α αποτι διαβασα (οσα καταλαβα δηλαδη ![]() Αλιμονε η 4αδα μπεκ που λες, ειναι σαν αυτες που βλεπω στο ebay? **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
11-20-2008, 05:21 PM
|
|||
|
|||
alimonos Wrote:χταπόδι PACESEΤTER, μεσαίο μαμά σωλήνα 50άρα και τελικό διαμπερές-ελεύθερο . όλα καλά και ωραία αλλά το TVIS γιατί το έβγαλες? στις ψηλές στροφές είναι ανοιχτές οι εισαγωγές με TVIS μόνο στις χαμηλές κλείνει για να στενέψει η εισαγωγή και να ανεβάσει ταχύτητα ο αέρας και να σου δώσει δύναμη και ροπή στα χαμηλά και αυτός είναι ο λόγος που τα 16βαλβιδα υστερούν χαμηλά συν αυτό το TVIS ελέγχετε από τον εγκέφαλο και οταν μεταβάλει την εισαγωγή μεταβάλει και το καύσιμο γιατί έτσι είναι προγραμματισμένος άρα στις χαμηλές δεν έχεις σωστή αναλογία αέρα / καύσιμο χωρίς το TVIS είναι εύκολο ο καθένας να κάνει μια δοκιμή χωρίς να λύσει τπτ. βγάλτε το σωληνάκι της υποπιεσης που είναι από την φούσκα που τραβάει τα κλαπέτα και τα κρατάει κλειστά, αυτομάτως τα κλαπέτα μέσα θα ανοίξουν τότε είναι σαν να μην υπάρχει το TVIS αφού τα κλαπέτα είναι μονίμως ανοιχτά και κάντε μια δοκιμή και πέστε μου τι διάφορα είδατε στα ψηλά και τι στα χαμηλά. εγώ που το έχω κάνει στα ψηλά δεν είδα καμία διαφορά , αντίθετα στα χαμηλά έκοψε ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
11-20-2008, 05:41 PM
|
|||
|
|||
Τόλη κάτι τέτοιο νομιζω ότι εννοεί...
http://www.rhdjapan.com/jdm-low/FIELD-On...-PT2-55223 ![]() |
|||
11-20-2008, 06:35 PM
|
|||
|
|||
Ακη αυτο ειναι extension (ακουγεται λες και ειναι για τα μαλλια
![]() **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
11-20-2008, 07:53 PM
|
|||
|
|||
Tolh giati de dokimazeis na strwseis me mama egkefalo to motori s (h estw me daneiko piggy pack), kai kapoia stigmh ma pas gia agrafo, pou einai k h pio swsth lysh?
JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
11-20-2008, 08:15 PM
|
|||
|
|||
Αυτο ειχα σκεφθει απο την αρχη. Μαμα-παραλληλος-αγραφος. Και με το καθε τι που θα βαζω θα παιρνω και απο λιγα αλογακια, απο το να βαλω κατευθειαν αγραφο και μετα απο ενα χρονο να θελω να του δωσω κιαλλο (ειναι ψυχολογικο
![]() Απλα, οι γνωμες πολλες, αλλοι λενε οτι δεν θα παρει μπροστα, αλλοι θα πηγαινει σαν την κουτση Μαρια, Παναγιωτη κλπ. Ο ecu που εχω στο αυτοκινητο ειναι Ιαπωνιας απο celica. Εχω και εναν απο Eυρωπαικο ΑΕ82. θα δοκιμασω με ποιον δουλευει καλυτερα και βλεπουμε (αν και δεν θα καταλαβω διαφορες ![]() Τελικα ο greddy ultimate που παραθετω πιοπανω ειναι αγραφος ή "περιπου" αγραφος? Ενας Αμερικανος απο το club4ag μου οτι ολοι οι greddy units are junk! Ασε που "μου την ειπε": what i dont understand, tolisspi, is that you spent ALOT of money on the motor and now you want to cheap out on the enginemangement. Do you really trust a x,000 dollar motor to be controlled by a 3-400 dollar ecu. Spend the money on a nice ecu and it will definitly be worth it Αυτος εχει βαλει Megasquirt σε τουρμποκατασταση. Εναν τετοιον εχει ο μηχανικος μου για να τον βαλει στη ΒΜW του. Εις την ελληνικην (greddy ultimate) http://www.jdm-r.gr/vm//index.php?page=s...&Itemid=27 **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
11-20-2008, 09:21 PM
|
|||
|
|||
http://www.rhdjapan.com/jdm/TRUST-E-Mana...yota-17132
αυτή είναι η πλξούδα που σου ΄λεγα Τόλη Γιωργάρα το tvis to πέταξα από τότε που είχα τους εκκ/ρους πάνω ... πάντως ψηλά πηγαίνει καλύτερα πιστεύω και χαμηλά πάλι δεν μου έκοψε... εεεεε Νικολάκη εσύ που το οδήγησες τι λες ??? AE86 FANATIC!!! |
|||
11-20-2008, 09:31 PM
|
|||
|
|||
Αυτη ειναι σιγουρα?
Θα το ρωτησω κιολας για περισσοτερη σιγουρια. Αλλα αυτη γραφει οτι ειναι για emanage. Ευχομαι να πανε ολα καλα, και θα το σκισω για παρτυ σας. **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
11-20-2008, 10:55 PM
|
|||
|
|||
εγώ αυτή έχω Τόλη . λες να κάνω λάθος ...
α ρώτα τους σε παρακαλώ και το εξής : από αυτή την καλωδίωση Τ3, το κόκκινο χύμα καλώδια είναι για +12βόλτ και το μαύρο για γείωση ? AE86 FANATIC!!! |
|||
11-20-2008, 11:01 PM
|
|||
|
|||
Θα προσπαθησω αν και δεν νομιζω να ξερουν να μου απαντησουν απο rhdjapan
**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 634 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 488,585 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 110,590 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 33,432 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
"When" by Euripides! *Greek* | nmwisima | 3 | 9,641 |
07-02-2012 12:04 PM Last Post: Roku_trueno |
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)