Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
03-08-2006, 02:24 PM
|
|||
|
|||
Το βολάν βοήθησε, αλλά μην φανταστείς τρελλή διαφορά. Ο συνδυασμός μοτέρ-βολάν πάντως, έκανε διαφορά μια καρότσα σε μέτρηση (3ες με άλλη μαμά ΑΕ
![]() ![]() ![]() |
|||
03-08-2006, 02:27 PM
|
|||
|
|||
για "κοντράδικη" χρήση το θέλω Λεφ ...
![]() θυμάσαι κόστος ? AE86 FANATIC!!! |
|||
03-08-2006, 02:27 PM
|
|||
|
|||
αποταμιευτήρας κινητικής ενέργειας???!!!!????!!!!
Και συ είσαι αποταμιευτήρας μαλακίας και δυστυχώς τις επενδύεις στο φόρουμ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-08-2006, 04:03 PM
|
|||
|
|||
Γιώργο, κόστος σήμερα 271.35€ χωρίς τα μεταφορικά.
Αχιλλέα, η μεγαλύτερη επένδυση μαλακίας που έκανα στο φόρουμ ήταν που σε ενημέρωσα για την ύπαρξη του. |
|||
03-08-2006, 04:21 PM
|
|||
|
|||
Axa καλό εεεεε!
![]() Δεν έχεις και πολύ αδικο τώρα που το ξανασκέφτομαι ![]() ![]() ![]() Λεω να περάσω από το σπίτι σου απόψε, απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ρίξω το Hyundai πάνω στο Μινι σου ή στην ΑΕ86. Θα το σκεφτώ και θα σου πω... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-08-2006, 05:37 PM
|
|||
|
|||
Χαιρετώ κι εγώ τους νέους της παρέας.
Πιστεύω πως το ποστ του Λευτέρη πλησιάζει περισσοτερο στην πραγματικότητα. Γνώμη μου είναι πως η ΑΕ δεν είναι για κάθε μέρα αν μένεις Αθήνα. Εγώ είμαι φοιτητής και δουλευώ παράλληλα για να συντηρώ απλά την GT. Δεν μου φτάνουν δηλαδή για να κάνω πράγματα που γουστάρω στο αυτοκίνητο. Με το ζόρι έκανα 2-3 πραγματάκια να την καλυτερέψω αλλά όπως είπε κ ο Λευ δεν μου φτάνουν... Αχιλλέα Ίσως ενα ΜΧ5 να φαίνεται ( ίσως κ να είναι ) μια πιο σωστη λύση αλλά ο Ευριπίδης έχει κάπου δίκιο. Υπάρχει κ ο έρωτας... (Εδώ μπαίνει το emoticon με τις καρδούλες ![]() |
|||
03-08-2006, 06:18 PM
|
|||
|
|||
Παιδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Θα πω ότι μάλλον ανήκω στην 2η κατηγορία του Λευτέρη. Όπως και με κάθε αυτοκίνητο επειδή μου αρέσει να το συντηρώ δεν το πάω πάντα σπαστό!Κάνω όμως και τις πάντες μου (Με το άλλο κορόλα το παλιό ![]() Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να κάνω ότι κάνει ο Keichi αλλά γουστάρω να κάνω τις πάντες μου πιο εύκολα και με ένα αμάξι λίγο διαφορετικό και που δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι! Θα σας εξομολογηθώ ότι η πρώτη μου επαφή με ΑΕ86 ήταν πριν χρόνια με έναν γνωστό που έτρεχε με 86άρα μεταξύ 87-90 (και σε Ακρόπολις ![]() ![]() Εκείνος είχε και αγωνιστική και δρόμου 86άρα! Θυμάμαι παίζαμε στον υπολογιστή Carlos Sainz Celica και εκείνος δεν την πάλευε ενώ εγώ ως πιο νέος (με καλύτερη επαφή στα ηλεκτρονικά ![]() ![]() Anyway μην σας πρίζω άλλο ! Λεφ έχεις δίκιο για την λευκή στο ebay! Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
03-08-2006, 07:28 PM
|
|||
|
|||
Απλά αναρωτιέμαι:
Πωλείται Toyota Corolla AE86 2ης Γενιάς 10ος / ’85 Ατρακάριστο σασί ίσιο 2 χρόνων βαφή, μικρογρατζουνιές Μοτέρ 4agZe από AE101 1.600 cc SUPERCHARGER από το εργοστάσιο, τελευταία έκδοση με MAP Sensor Τροχαλία HKS για πίεση στα 0,9 bar Front Mount Intercooler Ανοξείδωτες σωληνώσεις Τρόμπα βενζίνης από Celica Φιλτροχοάνη JR Δοχείο αναθυμιάσεων Μπουζοκαλώδια Magnecore Μπουζί Ιριδίου Ελεύθερη εξάτμιση με δύο καζανάκια Δίσκο πλατό TRD Επισκευασμένο μπλοκέ (40-45%) Ρυθμιζόμενα καθ ύψος γόνατα εμπρός Αμορτισέρ Koni λαδιού ρυθμιζόμενα Εμπρός ελατήρια TRD Top Mount TRD Kayaba άσπρα πίσω Πίσω ελατήρια Eibach Τρυπητοί χαρακτοί δίσκοι εμπρός πίσω Τακάκια μεταλλικά PBR Σωληνάκια μεταλλικά υψηλής πίεσης Όργανα: Μπαρόμετρο, βολτόμετρο και 2 πιέσεις βενζίνης (κινητήρας, εσωτερικό ![]() Bucket κάθισμα Kingdragon carbon-kevlar (και το μαμά ρυθμιζόμενο μαζί ![]() Ραγισμένη κεντρική κονσόλα Τιμόνι δερμάτινο χωστό Πλήρες εργοστασιακό body kit (μαχαίρι εμπρός, μαρσπιέ, πίσω σπόιλερ ![]() Ιαπωνικοί ανακλινόμενοι καθρέπτες Αμερικάνικα πίσω φώτα με κεντρικό τμήμα Ζάντες ΣΠΑΝΙΕΣ από CelicSupra 14 x 7 +8 offset με πατούρα, πλήρως ανακατασκευασμένες ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση Πολύ καλά Michelin Pilot 185/55 Και σίγουρα έχω ξεχάσει κάτι... Τιμή 7.000 ακριβά το ξέρω, αλλά για προσπαθήστε να φτιάξετε κάτι τέτοιο... Τηλ. 6973 88 50 78 danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-08-2006, 11:03 PM
|
|||
|
|||
αχιλλεα ψυχραιμια οι αποφασεις τωρα θα ειναι εν θερμω
που σημαινει λανθασμενες κατα πασα... λευτερη ειμαι της γνωμης οτι οι σχολες ειναι δυο το αγαπαω και το λιωνω η το αγαπαω και το κλειδωνω δικολοτουρ εχεις σχεση με τον γιωργο κολοτουρο που ειναι προεδρος της λεσχης μας; οσο για την κε30 μην μπερδευεσαι δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο σε 4 τροχους απο αξιοπιστια το εχω δει στην δικια μου, μουλαρι με τα ολα του... αληθεια ποιος ειναι ο αγωνιζομενος που λες; η για ποιες χρονιες μιλας; |
|||
03-08-2006, 11:32 PM
|
|||
|
|||
2κολοτουρ για κοίτα κάτι φωτό από Ακρόπολις 1988 ...
AE86 FANATIC!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 447 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 473,834 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 107,271 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,594 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 906,087 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)