Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
01-04-2006, 01:27 PM
nmwisima Wrote:Αλοιμονε βλέπω ότι μετά από 1 περίπου χρόνο άρχισες να καταλαβαίνεις το χιούμορ μου. Ευγε...

να βγου κι που να πάου ουρε Αθηναίε.... Dumb question
είμιστι κι λίγου χαμέν' ειμείς τα χουριατάκια...
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

AE86 FANATIC!!!
Find all posts by this user
01-04-2006, 01:35 PM
mitsumi Wrote:το KIA...

αυτό στο χωριό μου το λένε "διακριτική παρουσία" Big Grin

Που χάθηκες ωρέ; Σε φάγανε αι αγροτικαί εργασίες;
01-04-2006, 03:30 PM
Dorito86 Wrote:AAAAAAAAAAA τώώώώώώρα σε θυμάμαι :wink:

Λοιπόν, να ενημερώσω τους αξιότιμους συνφορουμίτες, ότι την Παρασκευή το πρωί θα είμαι Μέγαρα (χωρίς το αμάξι φυσικάWink με παρέα για ξεκ@ύλωμα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

ελα, κι εγω καταλαβα ποιος εισαι! Wave καλα θα πας μεγαρα και δε θα παρεις τ αμαξι?????????
01-04-2006, 03:46 PM
Θα το παει με γερανο, θα τρέξει πάνω στο γερανό και θα φύγει με το γερανό Big Grin Big Grin Big Grin Evil Evil Evil

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
01-04-2006, 08:53 PM
Λευτέρη μίλησα σήμερα με τον ξάδερφο-μηχανικό μου και θέλει 150ευρώ εργασία για σου σενιάρει το σασμάν! Τα ανταλλακτικά δικά σου...
Τι λες είναι φθηνότερος από τους εκεί αγιογδύτες?
Ενημέρωσέ με για όποια άποψη-απόφασή σου... και γράψε πάλι τι ακριβώς σου κάνει το σασμάν... :wink:

AE86 FANATIC!!!
01-04-2006, 10:32 PM
150 NAI φθηνός είναι αλλά για να βρει ο Λεφ ανταλλακτικά πρέπει να αγοράσει ένα σασμάν... Οπότε μια ή άλλη με το να κάνει απλά τράμπα... Άσε που θα πρέπει να πληρώσει και το γερανό για να το φέρει πάνω. Angry
Νομίζω πάντως ότι η προθυμία σου να βοηθήσεις θα εκτιήθεί Γι΄'ωργη

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
01-04-2006, 11:13 PM
ποιόν γερανό ρε Αχιλλέα? Banging head Δεν μπορείτε να το βγάλετε κάπου και να το στείλει Γιάννενα το σασμάν? Για τα αντ/κά πάλι δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πάρει άλλο σασμάν??? Dumb question Δεν υπάρχουν ρουλεμάν ή συγχρονιζέ ή έχει πάθει χοντρή ζημιά στα γρανάζια? Ρε μάγκες να βοηθήσω θέλω μην την ξαναπατήσει κανείς μας άλλη φορά... :wink:
Όσον αφορά την τράμπα που λες Αχιλλέα .... πάλι παλιό θα βάλεις ... ενώ επισκευασμένο ξέρεις τι έχεις και από ποιόν φτιαγμένο ΚΥΡΙΩΣ!!!(όχι επειδή είναι ξάδερφος...)
αυτά..................... Wave

AE86 FANATIC!!!
01-05-2006, 07:24 AM
Ανταλλακτικά για το κιβώτιο δυστυχώς δεν υπάρχουν. Αλλιώς θα ήταν ήδη έτοιμο...
Τελευταία ανακάλυψα πως σιγά σιγά γίνεται παύση παραγωγής σε μηχανικά μέρη, όπως πχ. μαμά κορωνοπήνιο 4,3.
Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν, αλλά όχι και τα δικά μας...

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)]
http://www.ae86.gr
01-05-2006, 12:18 PM
Γιώργο άκου να δείς πως έχουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τον δοκιμαστή του μηχανικού του Ευριπίδη (Θεοδωρίδης νομίζωWink, μάλλον έχει αρπάξει και γρανάζια. Μάλιστα είχε πεί και κάτι του στύλ "δεν το ακούς που κάνει σαν κατσαρολικά;" (αν το ακούω λέει;!;!) Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται το σαζμάν να ανοιχτεί και να πάει απ'ευθείας στα σκουπίδια (αν π.χ. έχει όντως πάρει γρανάζια ή άξοναWink.

Αυτό, σε συνδυασμό με τα έξοδα 1)να κατέβει και να ξαναμπεί το σασμάν σε κάποιον εδώ, 2)να το στείλω και να το ξαναφέρω μεταφορική στα Γιάννενα, 3)συγχρονιζέ, ρουλεμάν και ενδεχομένως προτεύοντα άξονα ή/και γρανάζια και τα ΛΙΓΑ 150 ευρώ του ξαδερφού σου, κάνουν την επισκευή του ασύμφορη. Είτε εδώ, είτε στα Γιάννενα.

Σ'ευχαριστώ πάντως που μπαίνεις στο κόπο και ρωτάς για μένα.

Εν αναμονή...
01-05-2006, 01:31 PM
Κανένας κόπος Λευτέρη... Cool

AE86 FANATIC!!!
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 435 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 473,271 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 107,150 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,521 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 904,606 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 52 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication