Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
04-15-2005, 01:58 PM
Δράττομαι της ευκαιρίας για να ευχαριστώ τον εν Χριστώ αδελφό μας Μιτσούμιο τον ΧΙV τον Μεγαλοπρεπή για τις εγκάρδιες ευχές του και ευελπιστώ να φέρω εις πέρας την δύσκολη αποστολή που μου ανετέθη με τη βοήθεια της Θείας Χάρητος.

Για κανένα καφεδάκο το Σάββατο είναι κανένας? Με τα αμάξια εννοείται!
Find all posts by this user
04-15-2005, 02:17 PM
Δεν είναι να λείψω καθόλου... Tongue Tongue

Μικροί συμμαζευτείτε!!!
Αν καταφέρουν να τα διαβάσουν αυτά οι βόρειοι, θα μας (σαςWink δώσουν το site χάρισμα και θα αλλάξουν και αυτοκίνητο!!!
Καφεδάκι νεαρέ το Σάββατο χλωμό. Εκτός αν ανέβεις κατά Πετρούπολη μεριά. Σε αυτή την περίπτωση τηλέφωνό μου έχεις... :wink:

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)]
http://www.ae86.gr
Visit this user's website Find all posts by this user
04-15-2005, 02:24 PM
Λοιπόν, κανένας άλλος για καφέ στην Πετρούπολη?

Αχιλλέα?

Δημήτρη?

6973989777 γιατί φεύγω απ'το γραφείο και web απο Δευτέρα. Αν ψήνεστε πάμε μέχρι τον Παλιό γιατί είναι και ο πρώτος διδάξας και πρέπει να δείχνουμε σεβασμό. :wink:

Άμα είμαστε και 4 βγάζουμε και καμια foto γιατί μόνο εμείς είμαστε κακομοίρηδες και δεν έχουμε κάνει συνάντηση της προκοπής.

Περιμένω τηλ.
04-15-2005, 03:17 PM
βρε τον κυριο Dorito που με το που ανελαβε καθηκοντα αρχισε τις πρωτοβουλιες. αψογα. ευγε! Thumbs up!
πολύ καλη ιδεα αλλα δυστυχως ηδη εχω κανονισει να λειπω αυριο.

θα τηλ στον αχιλλεα ομως για το ενδεχόμενο να στειλω αντιπροσωπο...

για τι ωρα συζηταμε μηπως γινει το θαυμα;
04-18-2005, 09:23 AM
Φυσικά τώρα που είδα το post σου Δημήτρη.... Confused

Πάντως μίλησα με τον Συντάκτη που μου είπε ότι θέλει να έρθει για καφέ στον Παλιό αλλά δεν τον αφήνουν να ξεμυτίσει απ'το γραφείο.

Η συνάντηση προωθείται προσωρινα προς Κάϊρο μέχρι να κατέβει ο Αλοίμονος. Μπας και φτάουμε τον μαγικό αριθμό 4 Tongue
04-18-2005, 10:04 AM
Μαλάκες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έπαθα σήμερα. Ακούστε:
Μόλις φεύγω από το σπίτι, ένα φορτηγό που στρίβει, πέφτει πάνω σε έναν ταρίφα που σταμάτησε χωρίς αλάρμ. Λίγο πιο κάτω, ένας τύπος κλείνει το δρόμο, κάνει όπισθεν για να χωρέσεουν να περάσουν οι άλλοι και κοπανάει τον από πίσω. Φτάνοντας στην πλατεία Υμηττού, ένα Γκολφ 4 έχει πέσει πάνω στο μπροστινό. Συνειδητοποιώ ότι ο μπροστινός είναι ο συνάδελφός μου ο Σ. που πάει στο γραφείο. Για να τον παρηγορήσω κάνω μια σβούρα την πλατεία με το πλάι, εν μέσω κατάρων και φωνών και στην έξοδο συναντάω τον συνάδελφο Γ. με το Audi A6. Ε, λίγο παρακάτω, δεν φρενάρει και πέφτει πάνω μου, σπάζοντάς μου τον πίσω προφυλακτήρα... Angry

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
04-18-2005, 11:45 AM
αδερφε αχιλλεα δεν ειναι προσφωνηση αυτη ...
σε ανακαλω παραυτα στην ταξη.
θα επρεπε να ξερεις οτι δεν τσιγκλαμε κουλοτιμονους, γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να μας προσπερασουν ... απο πανω.
Dorite θα πρεπει να κανονισουμε μια ημερομηνια απο αρκετα νωριτερα, οπου θα υποχρεωθουν ολοι με ορκο να παρευρεθουν. ή τουλαχιστον να κανονισουν να ευκαιρουν.
πχ. να λεγαμε Τριτη ή Τεταρτη του Πασχα;...
04-18-2005, 11:52 AM
Εντάξει τώρα καταλαβαίνεις, φιλικό ήταν... Sorry τέλως πάντων.

Δεν μιλάμε για κουλοτίμονο, ο τύπος που με χτύπησε είναι η απόλυτη οδηγάρα. Έτυχε... Τώρα έχω μια κουνημένη δεξιά βάση και ένα ράγισμα στο κέντρο κάτω....

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
04-18-2005, 12:06 PM
Εμ φαγώθηκες ρε γκαντέμη...
Παιδιά για Τρίτη ή Τέταρτη μέρα του Πάσχα είναι αδύνατον... Confused
Θα ήμαστε όλοι ακόμα φέσι εμείς στην επαρχία... :wink: Πάσχα, Αγίου Γεωργίου, Καγκελάρια κλπ Wave

AE86 FANATIC!!!
04-18-2005, 12:40 PM
πες ορε ποιος σε τρακαρε ο τσιγκρης;
τουλαχιστον να σε πληρωσει και κατι παραπανω για τη ταλαιπωρια που σε περιμενει. Και φυσικα ψυχικη
οδυνη για τη κορακλα σου.

για να κανονισουμε ολοι μαζι μια μερα σιγα σιγα που να μπορουν κ να ερθουν ολοι. ακομα κ ο Γιωργης.
εγω δεν μπορω αρχες Μεγαλης βδομαδας και το ΣΚ 6-7-8.
ακουμε:
Αχιλλεα...; Λευτερη....; Ευριππίδη...; Γιωργο...;

μηπως καλυτερα καθημερινη..?
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 695 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 489,151 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 110,675 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 33,462 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 936,674 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication