General and Offtopic discussion (Greek language)
|
06-14-2007, 07:22 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Έλειπα 3 μέρες όπου έκανα οδικώς το Αλεξανδρουπολη Θεσσαλονίκη Γρεβενά Άρτα Κεφαλονιά. συντακτη ελειπες κι ειχαμε ησυχια λευτερακη παρε και κανα τηλεφωνο αγορι του συντακτη ελειπες κι ειχαμε ησυχια αλοιμονε γουσταρω που τσαντιζεις τον νεο μοντερ συντακτη ελειπες κι ειχαμε ησυχια |
|||
06-14-2007, 09:47 PM
|
|||
|
|||
Αχιλλέα και Βαγγέλη το αμάξι δεν είναι δικό μου, όπως ξέρουν και κάποιοι από εδώ μέσα.
Απλά θα μπω χοντρά στο παιχνίδι του στησίματος και οικονομικά, μπας και κάνουμε καμια αναβασούλα. Το όλο θέμα θα γίνει, αργά. Πολύ αργά... Πάντως πολλά πράγματα θα ξηλωθούν, οπότε περιμένετε ανταλλακτικούλια... Εννοείται φτηνά.... Επίσης φίλτατε συντάκτη θα σε παρακαλούσα να κρατήσουμε το forum σε κάποιο επίπεδο. Δεν σε παρεξηγούμε πάντως. Όταν μεγαλώσεις και αποχωριστείς το αμαξάκι της Barbi θα σου κάνω δωρο ένα σετάκι Βεμπέρια.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
06-14-2007, 10:02 PM
|
|||
|
|||
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΟΝΤΕΡ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΒΑΓΓΟ ??? ΤΟΝ ΛΕΦ ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ !!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ !! ![]() ![]() ![]() ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ !!! Για τα Βεμπέρια που λες, όταν θα είμαι έτοιμος, θα σε περιμένω να σου σπάσω το κεφάλι σε κάναν τοίχο Πέτρινο, Ηπειρώτικο, μπας και στρώσεις !!! Α και μην ξεχάσω ... για πές μας τι δουλειά κάνω ρε τελικά ....??????? ![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
06-14-2007, 10:05 PM
|
|||
|
|||
Και τώρα να πούμε και τπτ σοβαρό ...
Νιόνιο μόνο αύξηση πίεσης λαδιού επιτυγχάνουμε με την πατέντα ε ? όχι παροχής ?? AE86 FANATIC!!! |
|||
06-14-2007, 10:08 PM
|
|||
|
|||
alimonos Wrote:Και τώρα να πούμε και τπτ σοβαρό ...οχι γιωργο μονο πιεση. |
|||
06-14-2007, 10:39 PM
|
|||
|
|||
Akis308 Wrote:Επίσης φίλτατε συντάκτη θα σε παρακαλούσα να κρατήσουμε το forum σε κάποιο επίπεδο Kάνω ότι μπορώ για να είναι χαμηλό και να νιώθετε άνετα και σεις που δεν μπορείτε και να θέλετε να το πάτε πιο ψηλά. alimonos Wrote:ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΟΝΤΕΡ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΒΑΓΓΟ ??? ΤΟΝ ΛΕΦ ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ !!! Ούτε εγώ ξέρω κανέναν άλλο πλην του Λευ, αλλά σε παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία. Είναι κανόνας του φόρουμ! alimonos Wrote:ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ !!Ρε συ Γιώργη, είχα να κάνω 400 χλμ, δεν προλάβαινα. Λες να μην έπαιρνα αμα γινόταν;;;; Α, σε παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία. Είναι κανόνας του φόρουμ! alimonos Wrote:Α και μην ξεχάσω ... για πές μας τι δουλειά κάνω ρε τελικά ....??????? Όχι δα. Εγώ δεν είμαι ρουφιάνος. Άμα ήθελες και είχες τα παπάρια θα μας έλεγες μόνος σου. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
06-14-2007, 10:44 PM
|
|||
|
|||
απιστευτο
το καλυτερο φορουμ που ειδα ποτε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() που θα πιουμε τον επομενο καφε? παμε λευτερη αυθημερον? |
|||
06-14-2007, 10:54 PM
|
|||
|
|||
Βρήκε ψωμί και τρώει ο Βαγγελάκης...
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
06-14-2007, 11:08 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:alimonos Wrote:Α και μην ξεχάσω ... για πές μας τι δουλειά κάνω ρε τελικά ....??????? Ωρέ εγώ έχω και παπάρια κι από όλα !!! Εσύ θέλω να μας πεις τι ανακάλυψες ...... χιχιχιχιχιχιχι Βάγγο άντε ρε ανεβάτε για κανα καφέ εσείς αφού ο άλλος περνάει κάτω από το σπίτι και δεν μιλάει ... ![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
06-14-2007, 11:34 PM
|
|||
|
|||
Θα δώσω ένα hint: 2 καταστήματα, ένα στη Φιλιππιάδα και ένα στην είσοδο της Πρέβεζας...
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 484 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 475,084 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 107,462 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,658 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 911,073 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 19 Guest(s)