Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
02-07-2007, 11:35 PM
ts@n@k@s Wrote:Το δικό μου έχει λίγο τα χάλια του,έχει 2-3 ρωγμές πάνω από τα όργανα.
Ρώτησα για να το ντύσω παλιότερα, και μου είπαν κάτι κινέζικα του στιλ "πρέπει να σου βγάλει το ταμπλό ηλεκτρολόγος για να το ντύσουμε εμείς μετα " και κάτι τέτοιες αηδίες.
Συνολικά θα μου στοίχιζε παραπάνω και από καινουργιο ταμπλό από την ΤΟΥΟΤΑ. Banging head

και στεναχωριομουνα εγω για δυο σκασιματα στο ταμπλω, που εχει μια 220 του 69 που εχω????

λεφουτερη δε σε ξεχνω αλλα εχω τρελαθει με τη δουλεια...
Find all posts by this user
02-08-2007, 01:24 AM
Ok Βαγγέλη, αύριο έρχομαι να πάρω το αυτοκίνητο. Μόλις τα καταφέρεις πες το να ανέβω να το πάρω.

Και σε όλους τους άλλους: Ψάχνω για την πλαστική σωλήνα που βρίσκεται πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και ενώνει την εισαγωγή του αέρα για το καλοριφέρ με το μηχανοστάσιο (φέρνει τον αέρα από έξω και τον διανέμει στους διάφορους αεραγωγούςWink.

Αν τυχόν το έχετε ή το βρείτε πουθενά, με ενδιαφέρει Wave
02-08-2007, 09:48 AM
θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει τέτοιο πράμα στην "αποθήκη" μου Λεφ...ΣαββατοΚύριακο όμως ε ???

AE86 FANATIC!!!
02-08-2007, 01:50 PM
Πάτρα ακουω, καφεδάκι ακουω κ αρχίζω κ χαίρομαι!Αν καταλαβα καλα κ παιζει κατι για Πατρα, στειλτε κανα pm, να σας γνωρίσω κ εγώ...Σπουδάζω Πατρα, αλλα γι αυτη την εβδομάδα (μεχρι δευτέραWink θ ειμαι στην πατρίδα.Αν παιζει κάτι απο βδομάδα, στείλτε!(Εκτος αν σας ειμαι βαρος...)
Visit this user's website Find all posts by this user
02-08-2007, 01:51 PM
Αλοιμονε, τι θ γίνει με αυτές τις φωτό?Ανυπομονώ να δω την κούκλα σου τελειωμένη...
02-08-2007, 02:54 PM
ΑΝ έισαι Πάτρα και ΑΝ μαζευτούμε θα σε φωνάξουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ρε πατριωτάκι !!! :wink:

AE86 FANATIC!!!
02-08-2007, 04:38 PM
ΟΚ ρε Γιώργο, ρίξε καμιά ματιά μπας και το έχεις...

Τι έγινε ρε Χάρη βρήκες χατσιρόκου;
02-08-2007, 08:07 PM
αWink Οι 100άρες ζάντες είναι για Μιατα ρε βλάχο, άστες κάτω να τις βάλω στο ΜΧ...

βWink Βλάκα Ντορίτο κατεβαίνω Πελοπόννησο για Τρόφι, δεν ξέρω που ακριβώς. Θα σε πάρω

γWink Μόλις γύρισα από Αμερική. Ψιλομάπα το πράγμα αλλά πολύ φθηνά ρούχα. Από αυτοκίνητα και γκόμενες γιοκ

Να είστε όλοι καλά.

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
02-08-2007, 08:58 PM
Ωρε δημοσιογράφε αφού σου έχω πει ότι άμα βαλει κάτι ο βλάχος στο μυαλό του ( κι άμα είναι και μπαρμπα-Γιώργος...)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!! ΑΚΟΥΣ ????????
Big Grin Big Grin Big Grin
Αύριο βράδι αργά φωτό !!! υπομονή !!! :wink:

AE86 FANATIC!!!
02-12-2007, 07:57 AM
Μπα, που να βρεις Χατσι τις μερες μας...Μονη μου ελπιδα, μπας κ βρώ κανενα απο κανα παππου που δεν ξερει τι θησαυρό εχει στα χερια του, κ δεν φανταζεται πως μπορει να πουληθει, οποτε παίζει να το χτυπήσεις σε καλή τιμή.Βασικά το τελευταίο που βρήκα ειναι μεσω του φόρουμ, στο τοπικ των αγγελιών, ενα ανθρακί Levin απο Γαλλία.Εστειλα pm στον τυπο που το πουλά, να τον ρωτήσω για τιμή μαζί με τα μεταφορικά, και θελω να αρχισω να ψάχνω πόσο περιπου παει το μαλλί για τον εκετλωνισμο, και αν τελικα συμφέρει, ν'αρχίσω να αποταμιέυω, να ψαχνω για δουλεία για το καλοκαίρι κ να ζαλίζω τον πατερα μου για κανα φραγκο.Αν εχετε ιδέα σχετικα με το θέμα του εκελωνισμου, πειτε κ σε μένα...
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 464 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 474,839 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 107,407 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,648 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 908,063 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 12 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication