General and Offtopic discussion (Greek language)
|
09-30-2009, 01:36 PM
|
|||
|
|||
Apsogos Wrote:Aχιλλεα...δεν στην ειπα...προς θεου...εκανα μια ερευνα και σου παρουσιαζω καποια στοιχεια.....γιατι με ενδιαφερει η γνωμη σου...αλλιως δεν θα σε ρωταγα τιποτα ρε συ... Γιάννη, δεν είπα ότι μου την είπες. Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, οι Ρότα έχουν τόσα προβλήματα όσα και οι υπόλοιπες ζάντες. Τις βρίσκεις δύσκολα, τις έχουν πολλοί λίγοι, κάποια ελάχιστα μαγαζιά τις δίνουν πολύ ακριβά. Μπορείς να τις βρεις από το ίντερνετ και να ασχοληθείς μόνος σου με αποστολές πληρωμές και άλλα ή μπορώ να τα κάνω εγώ για σένα που παίρνω και καλύτερες τιμές και να έρθεις να τις παραλάβεις έτοιμες. Κάνε την έρευνα σου και αν καταλήξεις μου λες. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
09-30-2009, 02:56 PM
|
|||
|
|||
Χρονια πολλα Μητσο!
![]() JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
10-01-2009, 12:56 AM
|
|||
|
|||
Roku_trueno Wrote:Χρονια πολλα Μητσο!ευχαριστω και εσυ οτι επιθυμεις ![]() |
|||
10-03-2009, 01:25 AM
|
|||
|
|||
Αγαπητοι συντροφοι δεν μπορουν να συμβαινουν ολα μόνο στους γυρω μας!!!
Εχω πάρει δευτερο οχημα για να διατηρω σε οσο το δυνατο καλυτερη κατασταση την ρολλα μου οποτε τα χλμ που της κανω ειναι λιγα με αποτελεσμα το αμαξι να βγαινει ελαχιστες φορες εξω για να φορτιζει και η μπαταρια... Πριν κανα μηνα γυρνωντας σπιτι "μαλακας" παραβιασε στοπ και μου την κουμπωσε πισω δεξια... συμβαινουν αυτα λεω παω ακουμπαω 400 κ το επισκευζω βαφοντας και το μπροστινο καπο στο χρωμα του αμαξωματος. Ακομα περιμενω την ασφαλιστικη του να με πληρωσει... Σημερα καθως πηγαινωντας στον φιλο Τσανακα συναιβει το αναπαντεχο! ΕΠΕΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, δεν επαθα τπτ αλλα λαβωθηκε η ρολλα. Εκδορες και βουλιαγματα σε φτερα καπο πορτα...Δεν ειναι δυνατον να βγαινει μια φορα το μηνα και να παθαινουμε τετοια πραματα. Τι να πω εχω απογοητευτει με την π...ανα τη ζωη... ![]() ![]() |
|||
10-03-2009, 02:34 AM
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι λες ρε φιλε ? ![]() ![]() ![]() ειλικρινα στεναχωρηθηκα με αυτα που επαθες..... μεγαλη γκαντεμια. ευχομαι να τελειωσει εδω αυτη γκαντεμια και να ξαναγινει η corolla οπως ηταν και καλυτερη. ευτυχως που δεν επαθες και εσυ τιποτα τωρα αυτο που θα πω μπορει να γελασετε αλλα εγω πιστευω στο "ματι" και παντα σε οσα αυτοκινητα ειχα εβαζα και κατι για το ματιασμα και επισης οποτε φερνει η γυναικα μου αγιασμο στο σπιτι παντα ριχνω και λιγο στα αυτοκινητα. ειναι και η δουλεια μου πανω στο τιμονι ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
10-03-2009, 09:59 AM
|
|||
|
|||
Ελα ρε Νικολακη.....
![]() Φτου ρε γμτ τι γίνεται.... Ειλικρινα ειναι πολύ στεναχωρο το σκηνικο...Ειδες τελικα οσο προσπαθεις να το κρατησεις κατι αθικτο ολο κατι γινεται. Το θυμαμαι και εγω με το κοκκινο ΚΕ30. Το προσεχα το καθαριζα το γυαλιζα δεν το ανεβαζα σε πεζοδρομια (ουτε τωρα το κανω ![]() Ευχομαι περαστικα και να επανέλθει στην κουκλιστικη μορφη της.... Αμα χρειαστεις τιποτα πες ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
10-03-2009, 11:22 AM
|
|||
|
|||
Tι να πω...
Μου την πουλάς? danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
10-03-2009, 11:22 AM
|
|||
|
|||
Ειμαι απο το πρωι στο γκαραζ και παιδευομαι με τις αλοιφες... Εβγαλα ολες τις γρατζουνιες αλλα εχουν μεινει βουλιαγματα στα φτερα και στο καπο...Θα το αφησω ετσι για το ματι που λεει και ο George.
![]() |
|||
10-03-2009, 02:44 PM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Tι να πω...Αμεσως εσυ, μη χασεις! **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
10-03-2009, 02:47 PM
|
|||
|
|||
Eμ στο χα πει ρε μαλακα, η Αε ειναι σαν τις γυναικες... οπως τισ μαθεις...
Εσυ την ειχες καλομαθει τωρα τελευταια... ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 450 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 474,322 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 107,347 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,615 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 907,474 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 11 Guest(s)