Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
08-16-2009, 05:02 PM
χρονια πολλα και απο μενα.. αν και καπως καθηστερημενα.. Big Grin .. φιλε tolisspi ..κατι συντομευσεις... μου εχεις γρεψει σε μια απαντηση σου.. σοζ φιλε μα δεν καταλάβαινω τι εννοεις Smile

[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)]

http://www.DRIFTclub.gr
Find all posts by this user
08-16-2009, 07:31 PM
και απο εμενα καλες διακοπες με πολυ ξεκουραση και χρονια πολλα
08-16-2009, 07:54 PM
Tιποτα το ιδιαιτερο
sdn=sedan δηλ 4πορτο
prj= project δηλ εαν εχεις καποιο σχεδιο βελτιωσης να κανεις.

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
Visit this user's website Find all posts by this user
08-17-2009, 01:22 AM
Smile DX ναι 4 πορτο σκοπευω να παρω...αν βεβαια μου κατσει και παρω ΑΕ86.. τωρα ομως αυτα ειναι απλα λογια.. θα και θα.. οταν παρω θα σου πω και τι σχεδιο εχω... αν και απο τωρα εχω ενα οραμα.. πρωτον θελω 4A-GE κινητιρα και αργοτερα 4A-GTE .. η αν παλι μου κατσει.. και βρω SR20DET .. Στισιμο εννπειται τραπεζι με coilover πισω σπαστό διαφορικο με γεφυρα και πολλα τετοια τρελα σχεδια τα οποια κοστιζουν βεβαια.. ραμμενο δεμενο rollcage μπαρες ενισχησις και πολλα αλλα απο εμφανηση ειμαι της παλιας σχολις με μια δοση τρελας τι εννοω.. χαμιλομενο τερμα ερπετο δλδ .. φτερα σαν τα TRD τα light ... απλα σιδερενια.. (δεν μου αρεσουν τα κομματια που αποκολλουνται η ειναι με βιδες πανω στερεομεναWink ..και απο χρωμα κατι πολυ εντονο κατι σε πορτοκαλι.. η κατι σε αλήτικο.. μαυρο..αλλα και full σε japan αυτοκολλιτο manga style ξερεις αυτες της ιαπονουλες μια αεροτομουλα ισα ισα.. ετσι για να διχνει.. full κατραμι τα πισω παραθηρα και τα πλαινα του οδηγου.. για να μην φαινονται και οι μπαρες του rollcage.. μιας και θα ειναι και για καθημερινη χρησι.. οσο παταει η γατα... αυτα.. ελπιζω να μην σε κουρασα Smile..

08-17-2009, 07:13 PM
Ωραία αυτά που λές, αλλά το κόστος να τα αποκτήσεις είναι υπέρογκο!
Σύν το γεγονός οτι το αυτοκίνητο (στην τελική του μορφήWink δεν θα είναι για καθημερινή χρήση.
Γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιο πισωκίνητο (KP60 Starlet ή KE70 Corolla), να ξεκινήσεις να ασχολείσαι (αν δεν το έχεις ήδη κάνειWink και ύστερα να προσπαθήσεις να το φέρεις στα μέτρα σου (στήσιμο κτλWink.
08-18-2009, 12:34 AM
Χρονια πολλα παιδια και σε σας και σε οσους γιορταζαν........

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες........

Βαζω και μερικες φοτος των διακοπων τωρα που ξεκινησα να το χαιρομαι κι εγω....

Αν καποιος εχει κανα μοτερ για ανταλλακτικα ας με παρει ενα τηλ στο 6942234655 γιατι ψαχνει ενας φιλος μου ενα καπακι απο το θερμοστατη και μου ειπε οτι ρωτησε στην ΤΟΥΟΤΑ και δεν υπαρχει και δεν μπορει ουτε να το βγαλει απο το συνεργειο...... Crying

http://img5.imageshack.us/gal.php?g=imgp0330ioo.jpg
08-18-2009, 04:42 AM
Arielis Wrote:Ωραία αυτά που λές, αλλά το κόστος να τα αποκτήσεις είναι υπέρογκο!
Σύν το γεγονός οτι το αυτοκίνητο (στην τελική του μορφήWink δεν θα είναι για καθημερινή χρήση.
Γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιο πισωκίνητο (KP60 Starlet ή KE70 Corolla), να ξεκινήσεις να ασχολείσαι (αν δεν το έχεις ήδη κάνειWink και ύστερα να προσπαθήσεις να το φέρεις στα μέτρα σου (στήσιμο κτλWink.

εννοειται φιλος εχεις απολιτο δικιο και επαυξανω σ'αυτα που λες... απλα εγω εδωσα ενα μικρο παραδειγμα του οραματος μου... αν και αν ειναι να παρω αμαξι.. μονο για πιστα θα το χρησμοποιω αφου θα το αγορασω χωρις πινακιδες και θα ειναι ουσιαστικα παρανομο να κυκλοφορει στο δρομο.. ασχετα αν θα βγαινει και καμια βολτα.. παντος για αρχη σκευτομαι απλα πραγματα.. δλδ κολλιμενο διαφορικο και λιγες μετατροπες στον κινητηρα..(φιλτρο εξατμηση ) τπτ παραπανω. αφου θα μπει ποιο δυνατο αργοτερα... παντος απο αμαξωμα.. θα ειναι στην εντελεια.. επιδη θα το εχω φτιαξει εγω.. και ακριβος οπως το θελω αυτα.. Smileευχαριστω που απαντισες

08-25-2009, 05:33 PM
ζητουνται ανταλλακτικα για σταρλετ 78 μοντελο, δηλαδη οπως το εικονιζομενο

χρειαζομαι μασκα και στεφανια εμπροσθιων φανων η και ολοκληρο αυτοκινητο

ευχαριστω πολυ
09-01-2009, 12:29 AM
αχιλλεα χρονια πολλα ο,τι επιθυμεις Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray! Hurray!

09-01-2009, 10:12 AM
Eυχαριστώ φίλε να είσαι καλα!

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 488 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 475,423 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 107,543 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,689 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 911,562 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 10 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication