Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
07-21-2009, 11:06 PM
Με γλωσσοφαγα. Δεν πηγα τελικα γιατι το πρωι που μιλησα ειχε προβλημα το ντρεσιμπιτερ (δεν κρατουσε παλμους!!ή κατι τετοιο τεσπαWink και ειχε παει ο ηλεκτρολογος Χαλκιδα σχετικα με αυτο το θεμα. Αυριο θα παει ο μηχανικος για να βαλει τους εκκεντροφορους και θα μιλησω με τον ηλεκτρολογο.
Φτου γαματο!!! Ή καντεμεης ή μαλακας ειμαι!!!!

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)]
Visit this user's website Find all posts by this user
07-22-2009, 01:32 PM
Το ποτενσιομετρο της πεταλουδας (το TΡS ειναι? τα ελληνικα μου δεν ειναι καλα!!!Banging head Huh ) εχει χαλασει/κολλησει και δεν μπορει ο ηλεκτρολογος να κατεβασει αβανς. Ψαχνει να βρει ενα.
Αυτος εχει πειραξει τον εγκεφαλο, τωρα το πως δεν το ξερω.

07-22-2009, 05:10 PM
tolisspi Wrote:Το ποτενσιομετρο της πεταλουδας (το TΡS ειναι? τα ελληνικα μου δεν ειναι καλα!!!Banging head Huh ) εχει χαλασει/κολλησει και δεν μπορει ο ηλεκτρολογος να κατεβασει αβανς. Ψαχνει να βρει ενα.
Αυτος εχει πειραξει τον εγκεφαλο, τωρα το πως δεν το ξερω.

ναι αυτο ειναι το ποτενσιομετρο της πεταλουδας.
απο το ενα προβλημα στο αλλο εισαι ρε φιλε τι γινετε ????
παντως ειμαι περιεργος να δω τελικα τι θα κανει αυτος στην Θηβα. αμα εχει πειραξει εγκεφαλο και δουλεψει καλα τοτε θα ειναι πολυ ''γατος''.
περιμενουμε αποτελεσματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
Find all posts by this user
07-22-2009, 07:36 PM
δεν ρυθμιζεται το αβανς απο το tps!!! απο το καπακι του ντιστριμπιτερ ρυθμιζεται...

07-22-2009, 10:12 PM
Απο το καπακι του ντρισιμπιτερ ρυθμιζεται αλλά κατι εχει κολλησει στο ΤPS που εχει σχεση με το αβανς.
Τεσπα, αυριο θα εχω καποια νεα. Δυστυχως μονο μεσω τηλεφωνου συνεννοουμαι και ειναι δυσκολο να του πιασεις κουβεντα.

Δεν ξερω τι ακριβως εχει κανει με τον εγκεφαλο αλλά οσες φορες εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο μου εχει πει οτι εχει πειραξει το δικο μου εγκεφαλο, εχει βαλει φυσα ωστε να βλεπει τα δεδομενα στο pc (τον ρωτησα εαν εχει βαλει παραλληλο και μου ειπε οχιWink και τελος εχει βαλει εναν εξτρα map.

Λογω αυξημενου αβανς ειχε προβλημα στο να μην παιρνει αμεσως μπροστα και στο να κανει σκορτσαρισματα.

Ο μηχανικος ειπε να βαλουμε φωτοκυταρο (τι παιζει με αυτο?)

07-23-2009, 12:21 PM
Τα μάθατε τα ευχάριστα?

http://www.in.gr/auto/news/article.asp?l...tyID=65169

Απ'ότι φαίνεται είμαστε "περιβαλλοντικοί εγκληματίες" επειδή έχουμε ένα νοσταλγικό αμάξι με "πολύ υψηλές εκπομπές ρύπων" και πρέπει να το πληρώνουμε σχεδόν διπλά στο εξής. Ενώ οι μάγκες που έχουν και αγοράζουν συνεχώς καινούρια SUV των 4 και λίτρων θα έχουν και μείωση στα τέλη, γιατί είναι περιβαλλοντικά φιλικοί?!?

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!!!!

SFD
07-23-2009, 12:30 PM
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα....

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
07-23-2009, 02:32 PM
drako323 Wrote:Τα μάθατε τα ευχάριστα?

http://www.in.gr/auto/news/article.asp?l...tyID=65169

Απ'ότι φαίνεται είμαστε "περιβαλλοντικοί εγκληματίες" επειδή έχουμε ένα νοσταλγικό αμάξι με "πολύ υψηλές εκπομπές ρύπων" και πρέπει να το πληρώνουμε σχεδόν διπλά στο εξής. Ενώ οι μάγκες που έχουν και αγοράζουν συνεχώς καινούρια SUV των 4 και λίτρων θα έχουν και μείωση στα τέλη, γιατί είναι περιβαλλοντικά φιλικοί?!?

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!!!!

Και σου ειπα να παρεις Cayenne, δεν μ ακουγες... Καλως η κακως (κακιστως κατα την αποψη μουWink, αυτη ειναι η ταση των καιρων και στο εξωτερικο, και καποια στιγμη θα γινοταν και εδω. Καμια βολτα προς Πατρα θα ερθεις?

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
07-23-2009, 02:46 PM
Καταθέτω πινακίδες mazda και κατά πάσα πιθανότητα 86. Ευκαιρία για project... Evil

Έρχομαι αύριο. Σάββατο κάποια στιγμή καφεδάκι, ε?

SFD
07-23-2009, 06:44 PM
Μηπως το Σαββατο να βγαλουμε και τον φανταρο εξω αν και πνιγομαι στην κυριολεξια να κανουμε ενα ολντ σκουλ μιτινγκ? Γιατι οπως πανε τα πραματα μαλλον θα το ξεχασουμε το ολντ σκουλ.... Banging head Banging head Banging head Banging head Banging head

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 429 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 471,626 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 106,773 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,470 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 901,658 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication