General and Offtopic discussion (Greek language)
|
12-12-2008, 08:15 PM
|
|||
|
|||
Μηνυμα απο τον αλιμονο
"Τόλη κάνε ένα πόστ στο ευρωπαϊκό φόρουμ και πές στα παιδιά ότι επειδή οι Ευρωπαίοι με έχουν ακόμα ΒΑΝαρισμένο να επικοινωνούν μαζί μου πλέον εδώ http://www.corollaclub.com/forums/showth...p?p=320919 Ευχαριστώ, Γιώργος Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ!!!" **COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
12-12-2008, 09:11 PM
|
|||
|
|||
Οχι μονον εσεις Διονυση.....
![]() Ο Αλιμονος ειναι ΒΑΝαρισμενος ακομα? ![]() JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-12-2008, 11:10 PM
|
|||
|
|||
Πληροφοριακά, μέχρι που ο μπαρμπα-Γιώργος πήρε τη γκλίτσα του και ξαναγράφτηκε για να τη φέρει σε κανένα κεφάλι
![]() Καλά να περάσετε. Εγώ βγάζω λάδι αύριο. |
|||
12-12-2008, 11:15 PM
|
|||
|
|||
ξερουμε καμια οδο? δανειστηκα ενα gps.
**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
12-13-2008, 01:01 AM
|
|||
|
|||
Αυτο το BAN με τον Αλιμονο το θεωρω απαραδεκτο.
πρωτα απ΄ολα το θεμα δεν ειναι μονο πολιτικο αλλα προκειται για μια ιστορια χιλιαδων χρονων και μονο ενας ανιστορητος μπορει να χαιρετησει ενα σκοπιανο σαν Μακεδονα. συμπαραστεκομαι στην αποψη του Αλιμονου και τον στηριζω. Κριμα που τα αγγλικα μου δεν μου επετρεψαν να του σταθω απεναντι στα φλορια ισως να ειναι και το τελευταιο μηνυμα μου σε αυτο το φορουμ που εκαναν BAN εναν Ελληνα που φωναξε οτι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ - ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . αν δεν εμφανισθει ο Αλιμονος στο φορουμ τοτε θα παω και εγω για ΒΑΝ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
12-13-2008, 10:20 AM
|
|||
|
|||
Κι εσύ χάνεις το νόημα. Αφού δεν είσαι ανιστόρητος, μην τον καλωσορίζεις τον σκοπιανό. Αγνόησέ τον.
Το γιατί ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, πρέπει ντε και καλά να μάθεις ιστορία σε 2700 άτομα και χωρίς καν να μιλάς καλά αγγλικά είναι το θέμα. Πως αλλιώς να το πώ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, η διαφωνία μας με τους Σκοπιανούς ή με τους Τούρκους. Εδώ μέσα έχουμε Κροάτες και Σέρβους και Σλοβένους που πολεμάγανε μέχρι πριν 5 χρόνια. Η μόνη διαφώτιση που έκαναν αυτοί είναι σχετικά με σχεσάτα, μπλοκέ και ελαφρωμένα βολάν. Ελπίζω τώρα να έγινε πιο κατανοητός ο λόγος που αποκλείστηκε κατ'αρχήν ο Γιώργος και που πήρε παράταση αποκλεισμού στην συνέχεια. |
|||
12-13-2008, 12:34 PM
|
|||
|
|||
Ο Τζωρτζ εχει δικιο, αλλα δεν μπορο παρα να συμφωνησω και με τον Λεφτερη. Ειναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗΣΤΙΚΟ φορουμ, και ναι μεν και εγω αγανακτησα με τον Σκοπιανο, αλλα θα μπορουσε απλα να γινει μια νυξη και οχι ολο αυτο το θεμα.... Τεσπα.
Λεφ, ασε το λαδι να βγαινει και ελα! :wink: JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-13-2008, 01:01 PM
|
|||
|
|||
Ο αλιμονος μπαναριστηκε γιατι προσέβαλε άλλους με βρισιες και οχι για τη μακεδονία.
kozani37 Wrote:μονο ενας ανιστορητος Αυτό όμως φίλε μου πάει προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
12-13-2008, 03:17 PM
|
|||
|
|||
Παιδιά, ας μην επεκταθούμε άλλο. Ο καθένας μας έχει την άποψή του. Το forum αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πείσει ο ένας τον άλλο.
Παρακαλώ να σταματήσει εδώ η κουβέντα. Περιμένουμε φωτογραφίες από την συνάντηση ![]() |
|||
12-13-2008, 06:50 PM
|
|||
|
|||
Λεφτερη, εχασες που δεν ηρθες ρε φιλε.... Παιδια πραγματικα χαρηκα πολυ! Πρεπει να ξανακανονισουμε κατι, με περισσοτερο κοσμο! Βαλτε φωτοζζζ..... :wink:
JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 403 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 468,839 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 105,523 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,271 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 895,626 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)