Psaxnw AE86...
|
11-13-2006, 11:35 AM
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε γεια σου και από εμένα και καλωσήρθες.
Φίλε θέλει πολύ προσοχή γιατί έχουνε περάσει και 20 χρόνια. Σε όποιον και να έλεγες ότι θα πάρεις αμάξι 20ετίας θα σου έλεγε ....κας είσαι? Όμως η ..αυλα είναι ..αυλα. Ο καθένας κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Το 86 είναι ένα ξεχωριστό αμάξι. Δυστυχώς οι μάστορες γενικά δεν πολυπροσέχουν τα αμάξια και ειδικά όταν κάτι είναι παλιο έχουν την κλασική ατάκα. Ελα μωρέ πουλα να πάρεις ενα καινουριο. Τι ασχολείσαι με αυτό κτλ. Ανάλογη είναι και η αντιμετώπιση όσον αφορά τις επισκευές. Μην παρασείρεσαι από τον φίλο μας τον Τακούμι. Ωραία όλα αυτά αλλά δεν πάυουν να είναι ένα καρτούν. Δεν σου τα λέω όλα αυτά για να σε αποθαρύνω αλά για να σε υποψιάσω. Ούτε εγώ έχω 86 αλλά ψάχνω για να πάρω. Ελπίζω να πάρουμε και οι δύο και να βρεθούμε κάποια στιγμή όλοι μαζί με τα παιδιά. Σε αυτό το φόρουμ μπορείς να βρείς πολλές πληροφορίες εγχειρίδια κτλ. Δες και το λινκ που έβαλε ο Rosedrift πιο πάνω. Το καλό είναι ότι υπάρχει αρκετή βιβλιογραφία και αρκετά αφτερμάρκετ πράγματα ακόμα κυρίως στο ίντερνετ. Αρκεί να μην βιάζεσαι και να έχεις χρήμα να διαθέσεις. Ρίξε μια ματιά και στο αμερικάνικο site αν σου επιτρέπουν τα αγγλικά σου. Στο tech reference μπορείς να βρεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι. http://www.club4ag.com Αυτά από εμένα και καλώσήρθες. Παρατηρώ δημοσιογραφική προαγάνδα υπέρ MX-5 ![]() Γεια σου ρε Αχιλλεα μας. Περιμένω απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο Αλέξανδρος. Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
[] - dikolotour - 11-13-2006 11:35 AM
[] - dikolotour - 11-14-2006, 10:51 AM
[] - dikolotour - 11-14-2006, 12:30 PM
[] - Roku_trueno - 12-27-2006, 10:14 AM
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Psaxnw pragmata gia thn AE mou | Dorito86 | 43 | 30,526 |
03-10-2007 07:47 PM Last Post: Dorito86 |
|
Psaxnw de3i ftero gia Levin | nikos_trd | 19 | 15,678 |
11-26-2006 09:18 PM Last Post: Dorito86 |
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)