General and Offtopic discussion (Greek language)
|
01-08-2008, 06:13 PM
|
|||
|
|||
Μμμμ...Κατι μου λεει οτι θα μιλαμε συχνα εμεις οι δυο στο μελλον Βαγγέλη...Λοιπον, οπως ξερετε (?), στην οικογενεια υπαρχει ενα 5πορτο ΚΡ60.Ειχε ξεκινησει τη ζωη του με 2Κ μοτερ, αλλα μετα απο 350.000 χιλ. ειπε να καψει λαδακι και ετσι πηρε πουλο κ στην θεση του ηρθε το 1300αρι.Ολα αυτα το 95...Απο τοτε το τουτου εχει κανει αλλα 275.000 χιλ χωρις να εχει αλλαχτει ουτε ο συμπλεκτης!Πλεον εχει κανα δυο χρονακια που καθεται (το χρησιομοποιει ο πατερας μου 2-3 φορες τον χρονο για αγροτικες δουλειες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βασικα ειχα σκοπο να ξεκινησω μεσα στα Χριστουγεννα, αλλα δυστυχως αυτη την εποχη χρησιμοποιειται (οι δουλειες που λεγαμε ![]() ![]() JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
01-08-2008, 06:14 PM
|
|||
|
|||
Πάρε έναν άξονα Celica και το μπλοκέ με το κορονοπήνιο που έχω και έτσι θα χεις ένα Starlet με ταμπουρα μεν, αλλά με TRD και ΚΟΝΤΟ στην τιμή ενός άξονα από AE86.
![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
01-08-2008, 08:57 PM
|
|||
|
|||
Έτσι μπράβο ρε παρέα... Να σας βλέπω που και που... Μου εξαφανίζεστε και λέω τι έγινε τώρα...
Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε εδώ στο φόρουμ σε ένα δικό μου πόστ http://www.aeu86.org/viewtopic/i-dont-li...___/t/6068 Το ανέβασε ο Eirecam και μιλάει για 20V 240 άλογα και φυσικά το σειριακό που όλοι μας ζαχαρώσαμε.... Χάρη έπρεπε να είχες δει τα σταρλετάκια του Βάγγου και τότε θα σταμάγε πιο γρήγορα η συγκομιδή ελαιοκάρπου από τον πατέρα σου. Εγώ έπαθα ζημιά όταν τα είδα. Το ένα θα έπρεπε να το έχω δει εδώ κάτω εδώ και καιρό αλλά ο φίλτατος Νικολάκης δεν με έχει ενημερώσει σχετικά... ![]() Ε μην εξαφανίζεστε ![]() Βαγγέλη δεν σε έχω ξεχάσει (κάνει να παίρνεις κάτι ![]() ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
01-09-2008, 12:10 AM
|
|||
|
|||
Roku βάλε αξονα απο σέλικα καλύτερα.
Εχεις πολλά πλεονεκτηματα κατα τη γνωμη μου 1, Χωραει στο κπ60 χωρις να εξέχει 2, Είναι φθηνότερος 5 φορες απ οτι ο ΑΕ86 3, Εχει ταμπουρα (άρα καλυτερο χειροφρενο για ντριφτ καταστασεις...) Βάλε κ φωτο οταν ξεκινησεις, μου αρεσουν πολύ οι DIY κατασκευες ![]() ![]() |
|||
01-09-2008, 04:00 AM
|
|||
|
|||
καλημέρα στην τρελογκαζοπαρέα.
![]() ρε Διονύση ήμαρτον.... κάτσε πρώτα να κάνουμε κάνα μοτέρ της προκοπής και μετά βλέπουμε για σασμάν. τι θες να μην κοιμόμαστε τα βράδια?? πάντως είναι πολύ πρώτο ![]() ![]() ![]() Roku σε βλέπω αποφασισμένο για το σταρλετ και όπως λες υπάρχει και όρεξη. καλό κουράγιο. έχω δει αρκετά σταρλετακια φτιαγμένα στο δρόμο και σε πίστα αλλά ένα κίτρινο σε μια δεξιοτεχνία ήταν όλα τα λεφτά, ξεσήκωσε όλους τους θεατές, είχε 4age κορμό 7 νεύρα red top 4αδα carb και σασμαν διαφορικό αε86, φαινόταν ότι είχε πολύ δύναμη και πολύ καλή δουλεία. εύχομαι να το φτάσεις και να το ξεπεράσεις ![]() το διαφορικό της calica ta60 είναι περίπου 3cm μακρύτερο από της corolla και μεγάλες διαφορές στα σημεία που πιάνουν τα ψαλίδια. το είχα το διαφορικο της αε86 και το έδωσα γιατί δεν καθόταν σε μένα, πήρα το μπλοκε και τα δισκοφρενα και τα έβαλα στο δικό μου, όσο για τα ταμπουρα ειναι αρκετά μεγάλα για να φρενάρουν αποτελεσματικά ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
01-09-2008, 10:05 AM
|
|||
|
|||
Γιώργο έχεις δίκιο απλά το έβαλα για το οφθαλμόλουτρο
![]() Χάρη υπάρχει και άλλη μία λύση... Υπήρχε και άξονας Στάρλετ με μπλοκέ για Στάρλετ... σε έσκασά? Αλλά πιο εύκολα θα βρείς Black Limited AE παρά αυτό το καλούδι... Αν δεν με απατάει η μνήμη μου το φορούσε το ΚΡ61 όπως και το νικνειμ του Βάγγου. ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
01-09-2008, 12:32 PM
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδες...οπως και για το οτι μου δινετε κουραγιο να το ξεκινησω τελικα!
![]() ![]() ![]() JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
01-09-2008, 03:53 PM
|
|||
|
|||
αρχηγέ μην πάρεις κανέναν άξονα με μπλοκέ, κόλλα το ήδη υπάρχον και είσαι κομπλέ...
Low cost poject είπαμε! ![]() |
|||
01-09-2008, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Ρε παρτε ένα TRD με 4,3 σας λέω. Ειναι απαραίτητο
![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
01-09-2008, 06:18 PM
|
|||
|
|||
low cost μπλοκέ για σταρλετ 175ευρο μετατρεπεις το δικο σου
http://www.importperformanceparts.net/im...oyota.html εγώ πάντως θα προτιμούσα το trd του Αχιλλέα αν ήταν να κάνω αγορά lsd ότι δίνεις εκείνο παίρνεις σπάνια συμβαίνει το αντίθετο ![]() ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60 ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 448 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 474,037 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 107,292 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,597 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 906,349 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 9 Guest(s)