General and Offtopic discussion (Greek language)
|
08-23-2007, 09:00 PM
|
|||
|
|||
Roku_trueno Wrote:Hahahahahaha!Η αντιδραση σου ηταν ολα τα λεφτα!!! καλα ΑΝ δεν τον βρεις ΑΝ δεν σου πει καμια τιμη και ΑΝ δεν το παρεις ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ |
|||
08-24-2007, 01:34 AM
|
|||
|
|||
Πάνε βρες τον και πες του αν θέλει ένα Μιατα ο παππους
![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
08-26-2007, 12:53 PM
|
|||
|
|||
Καλώς επιστρέψατε από τας διακοπάς σας συνάρρωστοι !!!
![]() ![]() ![]() ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΩΡΑ ! αν και δεν το βλέπω μέχρι και το Νοέμβριο... ![]() Παραλία χώσε καμιά φωτό από το Τρουένο σου κι μόλις βγάλεις τον εμπρός προφυλακτήρα σου τον θέλω εγώ .. αρκεί να έιναι σε πολύ καλή κατάσταση βεβαίως -βεβαίως !!! ![]() ![]() ![]() Ρε Νιόνιο ρύθμιση TPS,κλπ σε 4AGE με το αυτί .... ΟΝΤΩς ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ !!! ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΟΤΤΟ !!! "Μεγάλε" τι άλλο γνήσιο έιναι διαθέσιμο ακόμα ??? έχεις πληροφορίες??? :wink: "Σκούπα" που είσαι ρεεεεεεεεεεεε ??????????? Ακόμα σε περιμένω ... ![]() με το ζόρι κράτησα ένα κοπαδάκι αφάγωτο μπας κι έρθεις ... ![]() ![]() ![]() Άγγελεεεεεεεεε είμαι ακόμα στο βουνό και θα κατέβω μετά τις εκλογές μάλλον !! Τρελο-κωμμώτρια δημοσιογραφού ζεις ??? "δουλεύεις" κανονικά ή σε βάρεσε ο διακοπο-ήλιος και ρετάρεις ??? Το πούλησες εκείνο το playmobile που έιχες ή ακόμα ?? ![]() ![]() ![]() Καλά να περνάτε φιλαράκια!!! ![]() ![]() ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
08-26-2007, 01:34 PM
|
|||
|
|||
Γαμώ το διαλό μου, κάηκε το χωριό μου!!!! Διονύση τι έγινε από εκεί??
|
|||
08-26-2007, 03:06 PM
|
|||
|
|||
Λυπαμαι για το χωριο σου...Αφου εισαι καλα ομως, ολα τα αλλα διορθωνονται...Υπομονη...
JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
08-27-2007, 09:13 AM
|
|||
|
|||
General and Offtopic discussion (Greek language) | |||
08-27-2007, 09:16 AM
|
|||
|
|||
Νικόλα μεχρι στιγμής όλα ήρεμα. Χθες λίγο λαχταρισαμε γιατι πλησίασε αλλα οκ. Ακόμα όμως δεν έχει καθαρίσει το τοπίο. Μόλις ήρθα στη δουλειά και έμαθα οτι ξαναέρχεται από άλλη μεριά. Θα δουμε. Το άκουσα για το χωριό σου αλλά δεν σε πήρα γιατί ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο.
Αλλά δεν φταις εσύ, εκείνος ο συντάκτης τα φταίει που πάτησε το ποδάρι του εδώ και δεν έμεινε τίποτα όρθιο. ![]() Ε Αχιλλεάκο καλαμπούρι κάνουμε έτσι μην μας παρεξηγείς. Μας έχει πνιξει και ο καπνος εδω περα και εχουμε ζαλιστει και λεμε και καμια μαλακια παραπανω. :wink: Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
08-27-2007, 10:31 AM
|
|||
|
|||
Γάμησέ τα. Και η κεφαλονιά καίγεται που πήγα, και ο Πυργος καίγεται που πήγα και η Ευβοια καίγεται που πάω 25 χρόνια. Λετε να φταίω εγώ????
Κάθε μέρα παίρνω μια την πρώην στα Στυρα να δω για το σπίτι τους εκεί, μια τη νυν στον Πυργο να δω για το σπίτι εκεί. Ενδιάμεσα παίρνω και το Βαγγέλη για να δω αν καηκε το σπίτι του στην Κερατέα και για να βλέπω που και που αυτή τη γελοία φάτσα του... danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
08-27-2007, 10:44 AM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:μια τη νυν στον Πυργο να δω για το σπίτι εκεί. Τι λες τωρα? Για λεγε για λεγε..... ![]() Ρε αμα εχεις φαει την Γιωτα απο το Λαμπετι εισαι μεγαλη κουφαλα... ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
08-27-2007, 10:47 AM
|
|||
|
|||
nmwisima Wrote:Γάμησέ τα. Και η κεφαλονιά καίγεται που πήγα, και ο Πυργος καίγεται που πήγα και η Ευβοια καίγεται που πάω 25 χρόνια. Λετε να φταίω εγώ???? ρε γκαντεμη παραλιγο να καουμε ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 1,055 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 491,582 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 111,511 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 33,669 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 942,972 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 5 Guest(s)