Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
04-13-2007, 07:00 PM
για ματι...
Find all posts by this user
04-14-2007, 11:38 AM
Kαλημέρα!
Σήμερα είχα πάει τον μικρό αδερφό μου σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου σε ένα γηπεδο στον κόκκινο μύλο και όπως έψαχνα για πάρκιν
έπεσα πάνω στην "μαμά" Cool
Με την ευκαιρία έβγαλα και μια οικογενιακή φωτό

[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)]
04-14-2007, 12:05 PM
Σχεδον έπεσες κυριολεκτικά πάνω Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
04-14-2007, 12:33 PM
Και επειδή τώρα ειδα το μικρό σου παραλληρημα Σάκη μου -αφού έλειπα και δεν μπορούσα να σου απαντήσω- καλό είναι να ξέρεις ότι το αριστο κατά τα λεγόμενά σου αυτοκινητάκι δεν ήταν και τόσο άριστο όταν το πήρα και σίγουρα δεν ήταν τόσο χαλια όταν το πήρες πίσω.

Απόδειξη είναι ότι πολλά από τα πραγματα που έκανα έχουν διατηρηθεί και σήμερα πάνω.

Κατά τ άλλα, τα λιγοστά χιλιόμετρα που έβαλα στο αυτοκίνητο δόξα το θέο ήταν ΟΛΑ πολύ ευχάριστα, εκτός φυσικά από εκείνα που με οδηγούσαν σε κάποιο συνεργείο, και αντί να χαίρεσαι που ήταν λίγα επειδή έχω άλλα υτοκίνητα, με κρίνεις γι αυτό.

Από την άλλη, στο τωρινό μου αυτοκίνητοπ που είναι εξίσου/πιο ευχάριστω και δεν παρουσιάζει προβλήματα έχω κάνει τα διπλάσια χλμ στο μισό χρόνο...

Όπως και να χει, εμένα με πείραξε όλος αυτός ο "κατάλογος" δήθεν προβλημάτων η παρουσίαση του οποίου κατ εμε είχε άλλα κίνητρα.

Δηλαδή οκ, το μπλοκέ προφανώς είχε πρόβλημα και αποζημειώθηκες -χωρίς να επιστρέψεις τα τμήματα του μπλοκέ που σου δώθηκε και δεν χρησιμοποιησες (πλακάκια κτλ...).

Για το κορωνοπήνιο, αν και δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι ήταν πραγματι χτυπημένο εισέπραξες χρήματα. Ή μήπως όχι???

Το "στραβό" γόνατο μπροστά παραμένει ΑΙΝΙΓΜΑ πως δεν φάνηκε στην ευθυγράμμιση/ζυγοσταθμιση που έγινε στο αυτοκίνητο 2 βδομάδες πριν το πάρεις. Απάντηση δεν πήρα ποτέ...

Το τρύπιο ψυγείο παραμένει ΑΙΝΙΓΜΑ πως δεν είδε κανείς από όσους δουλεψαν πάνω στο αυτοκινητο όσο το χα, αλλά και πάλι, αφού δεν το είδαν οι επαγγελματίες, γιατι περιμένεις να το χω δει εγώ???

Ο συμπλέκτης, καλά ας μην το συζητήσουμε, η αρτιοτητα του ελέγχεται από την πρώτη στιγμή που πήρα το αμάξι. Και πες όσο θες ότι τον έλιωσα εγώ -που αντίθετα με σένα δεν έκανα ουτε μια "κοντρα" σε ευθεία. Στα τελευταία του ήταν απ όταν τον πήρα.

Παραμένει ακόμα ΑΙΝΙΓΜΑ δε, γιατί δεν μου επέστρεψες το Blitz, το κάθισμα και το τιμόνι μου, όπώς είχες πει ότι θα κάνεις.

Εγώ θα προτιμούσα να είχαμε χωρίσει ως φίλοι, εσύ επέλεξες άλλο δρόμο κατηγορώντας με ότι όλα αυτά τα μούσια (ή μη, είπαμε δεν έχει σημασίαWink όχι απλά υπάρχουν αλλά τα ήξερα και πήγα να σε κοροιδέψω...

Όπως και να χει όμως Σάκη, ελαχιστα από αυτά που γράφουμε εδώ, μπορούν να αποδειχθούν, οπότε τσάμπα τα συζητάμε.

Καλά να σαι, κοίτα να χαίρεσαι το αυτοκινητάκι και την οικογένιά σου κυρίως, υγεία να χουμε -γιατί όλα τ αλλα είναι δευτερα και αημαντα- και μπαίνε που και που εδώ να βλέπουμε το αυτοκινητάκι να γουσταρουμε.

[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
04-14-2007, 12:36 PM
αν θες ελα απ το σπιτι να βγαλεις και την θεια της
(αλλα μη πεσεις πανω της...)

ασχετο
ευριπιδη εχω ξεχασει να σου πω οτι ενω προσπαθουσα να χτυπησω στο εμπευ μια μπροσουρα της αε στα νιατα της
την ειχε μεσα φωτο με τις ζαντες σου σαν οπσιον
τελικα την πηρε αλλος γιατι ημουν καρμιρης!
04-14-2007, 12:42 PM
nmwisima Wrote:..........

ρε λεβεντες
δεν συνεχιζετε τον μινι ιδιωτικο σας πολεμο στα αγγλικα?
04-14-2007, 12:53 PM
kp61 Wrote:
nmwisima Wrote:..........

ρε λεβεντες
δεν συνεχιζετε τον μινι ιδιωτικο σας πολεμο στα αγγικα?

όχι ρε Βαγγελάκο, δεν την συνεχίζουμε στα αγγλικά γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε καν εμένα...

Επίσης, όπως μάθαμε, ο Σάκης ντρίφταρε όταν εμείς μαθαίναμε αγγλικά οπότε θα ήταν άδικο από μέρους μου να γράφω στα αγγλικά όπου δεν μπορεί να ξεδιπλώσει τις σκέψεις του.

04-14-2007, 04:09 PM
ρε δεν πα να ξεδιπλώσετε την λαλακία που σας δέρνει πουθενά αλλού, για να μην κατέβω από τα βουνά και αρχίσω να σας βαράω εγώ ????
Τώρα όσο για αυτό με το "όταν ήταν να μάθω αγγλικά μάθαινα drift..."
να ρωτήσω κάτι επειδή κι εγώ από χωριό είμαι και δεν ξέρω αγγλικά ?
Το drift τότε ρε μεγάλε το μάθαινες στα ελληνικά ? πως το λέγαν τότε ? Dumb question
μήπως μάθαμε κι άλλοι εδώ μέσα και δεν το καταλάβαμε? για αυτό ρωτάω !!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

AE86 FANATIC!!!
04-14-2007, 04:34 PM
Προσωπικές αντιπαραθέσεις εντός του φόρουμ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Το επόμενο πόστ που θα αγνοεί τον παραπάνω κανόνα θα διαγραφεί.
04-14-2007, 09:52 PM
Καλησπερα, νωμιζω οτι θα επρεπε να το εχεις κανει, εγω δεν ξεκινησα κατι τε τοιο.Μηπως θα επρεπε πρωτα να απαντησω? αλοιμονο οσο ζεις μαθαινεις. Ευχαριστω για το καλοσορισμα!
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 441 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 473,408 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 107,199 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,555 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 905,164 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 15 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication