Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
05-12-2006, 01:35 PM
|
|||
|
|||
Παιδιά ακούστε τι μαλακίες κάνει η ΑΕ μου.
Όταν την έχω αφήσει κανα δυο μέρες ακινητη δυσκολέυεται να πάρει μπροστά. Σε ακραίες περιπτώσεις μάλιστα χρειάζεται να δώσω και γκάζι για να πάρει. Όταν τελικά πάρει στις 2 - 3 πρώτες γκαζιές το τοπίο πίσω μου γίνεται ελαφρώς ομιχλώδες λόγω του λευκού καπνού που βγάζει. Εχθές εγινε και το κορυφαίο. Εκει που πήγαινα εσβησε μόνο του και δεν ξαναέπαιρνε. Πάνω που είχα αποφασίσει να του βάλω φωτιά για να ησυχάσω επιτέλους, το αμάξι ξαναπήρε μπροστά ( λίγο δύσκολα με γκάζι ) Εδώ πρέπει να πώ πως η τρόμπα βενζίνης δεν είναι η μαμά. Βασικά δεν ξέρω απο που προέρχεται, πάντως είναι ακυρη γιατί κάθε φορά που είμαι στο Εmpty και πάρω απότομα καμμιά στροφή κάνρι διακοπές η ΑΕ. Περιττό να σασ πώ πωσ το αμάξι δεν πάει βήμα ενώ πρώτα έραβε. Χτυπάει και πειράκια. ΤΟ βενζινάδικο που βάζω δεν νομίζω να είναι και τόσο χάλι γιτι εκεί βάζω βενζίνη και στου πατέρα μου το ΚΙΑ και λειτουργεί ΟΚ. Δεν ξέρω... και τα μπουζοκαλώδια πριν λίγους μήνες τα άλλαξα και τα μπουζι 3000 χλμ έχουν κάνει... ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΊΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ????? ![]() ![]() ![]() |
|||
05-12-2006, 01:51 PM
|
|||
|
|||
Εμενα πάντως μου φαίνεται ότι φταίει αυτό ακριβώς που λες Η ΤΡΟΜΠΑ!
Πρόβλημα στην καλωδίωση, κάπου δεν κάνει επαφή ή πολύ απλά τα έφτυσε. Να πας στο Γιαννόπουλο -να πεις είμαι φίλος του Αχιλλέα από το Ντράιβ- και να σου το φτιάξει. 210 99 37 033 Γιώργος danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
05-12-2006, 06:00 PM
|
|||
|
|||
Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που είχε η δικιά μου πρίν κάψω το μοτέρ....
...ακόμα εδώ είσαι? |
|||
05-13-2006, 12:03 AM
|
|||
|
|||
ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ........
ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ! ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΠΕΚ ! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ "ΠΛΑΚΩΣΕΣ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ (---> ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
05-13-2006, 01:05 AM
|
|||
|
|||
Mπα Γιώργο δεν το πλακώνω όταν είναι κρύο. Πάντως μια γνώμη που μου είπε ένας γνωστός μηχανικός είναι οτι η αιτία είναι μάλλον στα ρεύματα.
Εγώ πάντως πιστεύω πως η τρόμπα κανει την όλη ζημιά. λευτέρη μη μου λες τέτοια τώρα... Πάντως το κολάμαξο πάντα μόλις είναι να του φτιάξω κάτι, λίγο πριν όλο και κάτι θα μου βγάλει για να μου κάνει τη ζωή δύσκολη ![]() Τώρα που θα βαφτεί άρχισε πάλι τισ μαλακίες. Καπρίτσια μου κάνει ![]() Αχιλλέα thanks ρε για τον Γιαννόπουλο. Πάντως τώρα δεν προλαβαίνω να την πάω πουθενά λογω δουλειάς και σχολής. |
|||
05-13-2006, 04:32 PM
|
|||
|
|||
νικολα,καποια στιγμη μου εσβησε και εμενα και μετα δεν ξαναπηρε!το πηγα σπιτι με οδικη.την αλλη ημερα το εβαλα μπροστα και τσακμακι το εργαλειο.τελικα καπου η πλεξουδα δεν εκανε επαφη.εχε το νου σου και σε αυτο!
|
|||
05-17-2006, 12:10 AM
|
|||
|
|||
μαλακιών συνέχεια...
για καποιο λόγω τα παρπρίζ και τα τζαμια του αυτοκιμήτου μου θολώνουν συνεχώς απο μέσα αλλά θολώνουν με ενα πολύ περίεργο τρόπο. Είναι σαν να δημιουργείται ενα φιλμ σκόνης στα τζάμια αλλά όταν τα χτυπάει ο ηλιος ιριδίζουν σαν να είναι από λάδι. Λάδια δεν μου πολυκαίει όμως, άρα υποθέτω οτι είναι καυσαέρια. Από που όμως προέρχονται και γεμίζουν τα τζάμια μου?? Μηπως είναι καμιά τρύπα στην εξάτμιση? Εδώ να προσθέσω πως το αμάξι εχει πολλές αναθυμιάσεις τώρα τελευταία ( μυρίζει αρκετά ) Ρε λετε να ναι στοιχειομένο και να θέλει να με διώξει? ![]() Το χω ρίξει στο χιούμορ βλέπετε γιατι αν το δώ αλλιώς θα την πετάξω απο κάνα γκρεμό κ δε λέει... |
|||
05-18-2006, 09:47 PM
|
|||
|
|||
νικολακη το θαμπωμα των τζαμιων και ειδικα το χειμωνα ειναι ενα στανταρ στην αε 86.απο εξατμιση δεν νομιζω παντως ρε φιλε.χοντρο μου φαινεται.το πηγες σε κανεναν να το δει?
|
|||
05-18-2006, 11:27 PM
|
|||
|
|||
Ρε Νίκο, γιατί δεν πας στο Γιαννόπουλο να ρωτήσεις απλά?
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
05-20-2006, 10:49 AM
|
|||
|
|||
aloimone help
θελουμε μπουζοκαλωδια τα βρικαμε ελλαδα 100ε, αν ειναι δυναμον, και εξω απο δω μονο 20δολ. αλλα η μεταφορα κοστιζει 100δολ. αν ειναι δυναμον, επισης.... επειδη εισαι ο πλεον ψαγμενος, για λεγε απο να ψωνισω;;;;;;; |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 448 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 474,052 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 107,296 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,599 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 906,383 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 10 Guest(s)