Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
10-22-2009, 09:58 PM
MAUROS SIFOUNAS Wrote:ειμαι ο κωστας απο αθηνα! ,,,......

......φιλε κοζανι37 αυτο που λες το γνωριζω αυτο που θελω εγω να μου πει καποιος εαν γνωριζει ειναι πως ειναι με εντελως βγαλμενο το tvis γτ ετσι η ροικη του αερα ειναι πολυ καλυτερη κ φυσικα κατα μια εννοια κοντενη κ η εισαγωγη μιας κ δεν με απασχολει χαμηλα η αποδοση αλλα μετα τις 4500-5000 rpm...

γεια σου Κωστα Wave
celica 4η γενιας!!! ωραιο αυτοκινητο !!! το ειχε καποτε ενας φιλος σε τετρακινητο τουρμπο 3S-GTE και το χαζευαμε ολοι εκεινη την εποχη.

τωρα για το tvis που λες... αν δεν σε ενδιαφερουν οι χαμηλες τοτε καλυτερα να το βγαλεις γιατι αυτο υπαρχει μονο για τις χαμηλες. θεωρητικα... ακομα οταν ανοιγουν οι αυλοι με το tvis παλι δεν ανοιγει τελειως η εισαγωγη γιατι υπαρχει στο αναμεσα των αυλων ο αξονας που ανοιγει τις πεταλουδες. λογικα χωρις το tvis στα ψηλα θα πας καλυτερα αλλα στα χαμηλα μπορει να μην εχεις σωστη αναλογια μιγματος γιατι εχεις να κανεις με εγκεφαλο και προγραμα
ολα αυτα τα λεω θεωρητικα. εγω δεν το εβγαλα ποτε για να σε πω στην πραξη τι γινεται στα ψηλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)]
Find all posts by this user
10-22-2009, 10:19 PM
χαχα...ναι ξερω μου εχουν πει,αλλα ακομα το χαζευουν..χεχε Thumbs up! το ειχε δικος μου ανθρωπος απο καινουργιο
εντελως μαμα κ το πηγαινε κοτα...ε το πηρα εγω πριν 6 χρονια κ..το τουμπανισα κ συνεχιζω :wink: το project!!!

οπως το βλεπεις στη φωτο αλλα με αλλες ζαντες...

νομιζω ο αλιμονος το εχει βγαλει???
ισχυει κατι τετοιο η' μου φαινετε???
ας πουν κ αλλοι τη γνωμη τους.....βεβαια προσωρινα ολα αυτα μεχρι το καλοκαιρακι να γινει ολο toda racing,, Smile

4AGE 16V-BLUE TOP-CELICA GT
お持ちでない方は上のバナjap spec!
10-22-2009, 10:38 PM
Καλως ήλθες.

Επειδή ο admin μαζευει ελιές και δεν ασχολείται
ΣΒΗΣΕ αυτη τη γαμωφωτογραφια και την ξαναβάζεις σωστά άλλη ώρα. Smile

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
10-22-2009, 10:38 PM
MAUROS SIFOUNAS Wrote:καλησπερα στα παιδια !!!
τοσο καιρο παρακολουθω τις σηζητισεις αλλα δεν ειχ κανει εγγραφη,,,,
σημερα εγινε κ αυτο!

εχω κ εγω ΤΟΥΟΤΑ με 4AGE κ ειμαι φαν των κλασικων αυτοκινητων 85-99 περιοδου!

φουρναρηηηη τι κανεις ρεε???

παιδια μια ερωτηση που με βασανιζει καιρο ,,,,αυτη τη @@@ το tvis να το βγαλω????
γεια σου φιλε μου καλε. καλος ηρθες στο club των τρελων σχιστοματηδων

Attached File(s) Thumbnail(s)

10-22-2009, 11:56 PM
nmwisima Wrote:Καλως ήλθες.

Επειδή ο admin μαζευει ελιές και δεν ασχολείται
ΣΒΗΣΕ αυτη τη γαμωφωτογραφια και την ξαναβάζεις σωστά άλλη ώρα. Smile

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!! μεγαλε γουσταρω avatar Respect! Respect! Respect!

στριμωχτηκαμε λιγακι αλλα δεν πειραζει..... ευτυχως δεν εχει νταλικα Big Grin Big Grin Big Grin

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
10-23-2009, 07:34 AM
Λοιπόν Κωστάκη καταρχήν καλώς ήλθες !!!
Το δικό σου έχει τα ίδια μπροστοφάναρα με αυτό τις φωτό ??? αν ναι έιναι σκέτη κ@υλ@ Yummie! ... χάζευα τις φωτό από τα αγωνιστικά το 1987 που είχαν αυτά τα φανάρια τότε με τα προβόλια στη μέση ...

Για αυτό που ρωτάς σε σχέση με το TVIS ...
αν σκέφτεσαι να εξελίξεις το καπάκι με ροϊκές, εκκ/ρους κλπ τότε ΠΕΤΑ ΤΟ !!! αν όχι ... ΠΑΛΙ ΠΕΤΑ ΤΟ αλλά θα το πληρώσεις λίγο παραπάνω καύσιμο και δεν θα έχεις εκείνη την αίσθηση σκαλοπατιού παραπάνω δύναμης στις 4500-5000 . αλλά θα έιναι πιο γραμμικό (όσο μπορούμε να το πούμε αυτό για 16βάλβιδο μοτέρWink.
Αν το κάνεις να ξέρεις ότι θα χρειαστείς κοντότερες βίδες και μπουζώνια για να σφίξει η εισαγωγή στο καπάκι εκτός και πάρεις από e-bay μεριά έναν αντάπτορα στο ίδιο πάχος με το 8πετάλουδο για να μην έχεις τέτοια βιδο-προβλήματα :wink:

AE86 FANATIC!!!
10-23-2009, 08:16 AM
ρε παιδια εχω διαβασει πολλα για την δουλεια με το tvis.....οταν λετε να γινει απεγκατασταση του tvis πως το εννοειται....το tvis δεν ειναι ολη η εισαγωγη;
εννοειται οτι πρεπει να μπει μια αλλη χωρις tvis ? αυτην την δοκιμη για να μεινουν οι πεταλουδες ανοιχτες για να δοκιμασω πως ειναι χωρις tvis μπορειτε να μου εξηγησετε η να μου δειξετε σε μια φωτο τι πρεπει να αποσυνδεσω...

και μια αλλη ερωτηση....πανω στο μαμα φιλτροκουτι ειχε μια υποδοχη που εμπαινε κατι σαν πλαστικο μικρο με μυτη...σαν σταγονομετρο...αυτο τι ειναι αισθητηρας...? γιατι ποτε δεν το εχω συνδεσει αφοτου εβαλα το βαρελακι

thanx!! :wink:

4age 16v to FR 20VT
10-23-2009, 08:30 AM
πλακακι θα φερω απο ιαπωνια δεν ειναι τπτ...θα κερδισω τπτ ομως η'.....σε δουλεια να βρισκομαστε ?

οσο για το tvis file apsoge

http://img513.imageshack.us/i/tvisplate002.jpg/

η φουσκα ειναι αυτη στο κεντρο αν θες βγαλε το σωλημακι να κανεις την δοκιμη Thumbs up!

4AGE 16V-BLUE TOP-CELICA GT
お持ちでない方は上のバナjap spec!
10-23-2009, 08:59 AM
Ρε Σίφουνα, ΒΓΑΛΕ τη φωτό, στείλτη μου με ένα μέιλ να στη φτιάξω και την ξαναβάζεις. Angry

[email protected]

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
Visit this user's website Find all posts by this user
10-23-2009, 09:08 AM
εσυ την εκανες την δοκιμη χωρις το tvis?

4age 16v to FR 20VT
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 442 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 473,473 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 107,219 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,569 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 905,319 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 6 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication