Thread Closed 
General and Offtopic discussion (Greek language)
06-22-2009, 08:47 PM
Να και το Yaris μου.
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)]

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
Visit this user's website Find all posts by this user
06-22-2009, 11:38 PM
Μεγεις Τολη, καλοταξιδο!

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
06-23-2009, 02:13 AM
καλοταξιδο Τολη και να το χαρεις !!!!!

μετα απο 40 μερες στο λαμαρινα και μπογιατζη επιτελους επεστρεψε το celica στο σπιτι χωρις σαπιλες το Σαββατο και αμεσως επιασα δουλεια με το μονταρισμα.
εχω τελειωσει ολη την μουρη και μετα απο ενα χρονο εχω και παλι μπροστα φτερα μασκα προφυλακτηρα και ολα τα σχετικα. τωρα εχει σειρα το εσωτερικο μετα παω για ευθυγραμμιση και απο ΄κει στον εξατμισα για να αλλαξω το τελικο καζανακι με ενα ανοξειδωτο το οποιο ειναι μια προσφορα για το project απο τον Νικο Rosedrift και σε αυτο το σημειο να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Νικο.
και μετα παω για κτεο.
εχω καποιες φωτο που θα τις περασω συντομα γιατι τωρα η ωρα πηγε 3:10 και το πρωι πρεπει να σηκωθω για δουλεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
Find all posts by this user
06-23-2009, 08:51 AM
άντε με το καλό να το βολτάρεις !!! Thumbs up!

AE86 FANATIC!!!
06-23-2009, 09:07 AM
Γιωργη με το καλο φιλε...

Αλοιμονος μαι φρεντ??? Τι λεει το μοτερακι μας εχεις αφησει στο σκοταδι.... Tongue

Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86
06-23-2009, 09:12 AM
μου λείπουνε ακόμα 1500χλμ !!! Banging head
Κάμποσες χιλιάδες ευρώ ... Crying
κι έπιασαν ζέστες και χωρίς a/c ΔΕΝ !!! Tongue

AE86 FANATIC!!!
06-23-2009, 09:20 AM
Δεν μπορεί ο καλομαθημένος κώλος του, θα λιώσει...

Εγώ πάντως είμαι στο λύσιμο παρά στο δέσιμο Evil

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
06-23-2009, 11:52 AM
Για πες, για πες, τι χειροτερο θα του κανεις του κακομοιρου του ΜηΧειροτερα? Tongue

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
06-23-2009, 12:58 PM
Αστα να πάνε...

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - General and Offtopic discus... language)] http://www.jdmbits.com
06-23-2009, 06:48 PM
να ΄μαστε παλι.

αρχες Μαιου το celica στημενο στα ποδια του ειναι ετοιμο για αποχωρηση στο λαμαρινα. δεν μπορω να πω πως ειχε πολυ σαπιλα γιατι πριν 12 χρονια το ειχα κανει παλι ενα φρεσκαρισμα και θυμαμαι οτι τοτε ολη η δουλεια ηταν στους πισω θολους οπου και ειχαν καθαριστει. τα πατωματα δεν ειχαν τπτ και ακομα και σημερα ειναι καθαρα.
το βασικo προβλημα παρουσιαστηκε απο τους γνησιους λασπωτηρες που ειχα μπρος - πισω και σαπισαν ολα τα σημεια που πατουσαν και ηταν η αιτια να βγαλω τα μπροστα φτερα και να κανω τα πισω και επι της ευκαιριας να γινουν και καποιες αλλες λαμαρινοδουλειες.
το κουπε που πηρα για ανταλλακτικα ηταν η σωτηρια λυση για να αναβιωσει το δικο μου. πολλα κομματια ασφαλειες και οτιδηποτε ψιλα και χοντρα πραματα εβγαιναν απο το ενα και εμπαιναν στο αλλο.

μια φωτο πριν τον λαμαρινα. η μουρη μονο με τα φαναρια και το καπο οπως το ξερατε.

εδω στον λαμαρινα και εχουμε και λεμε.
το μπροστα αριστερο φτερο εγινε απο δυο φτερα γιατι το δικο μου ηταν σαπιο στο σημειο του λασπωτηρα ενω το αλλο ηταν χτυπημενο μπροστα.
ετσι κρατησα το δικο μου και κοπηκε 30 ποντους πανω απο τον μασπιε και προστεθηκε το κομματι απο το αλλο. η δουλεια ηταν παρα πολυ καλη και προσεκτικη και δεν φαινεται τπτ και ειχε και πολυ καλη εφαρμογη στο μονταρισμα. επισης μεσα απο το φτερο στο μασπιε ειχα ενα μικρο σαπακι και ενα χτυπημα σε μια μικρη τραβερσα κατω απο το πατωμα μεταξυ μασπιε σασι το οποιο διορθωθηκε. Το πισω δεξι φτερο οι γωνιες μπρος - πισω απο τροχο ηταν σαπιες και επισης πισω γωνια του φτερου μεσα απο προφυλακτηρα που εμφανηστηκε το σαπακι οταν βγηκε ο προφυλακτηρας για να παρει δρομο η κοτσαδουρα.

πισω δεξι φτερο εχει εφαιρεθει ολο το φρυδι μεχρι το σημειο της μεσαιας κολονας. το κομματι που μπηκε το πηραμε απο το κουπε που ειναι ιδιο σε εκεινο το σημειο.

και εδω το κουπε

το αποτελεσμα και εδω ειναι πολυ καλο αλλα η φωτο δεν ειναι και τοσο γιατι εκεινο το σημειο ειναι λιγο στριμωχτα για φωτο και μεσα καθρεφτιζονται διαφορα αντικειμενα που ειναι απεναντι.

και εδω δυο φωτο μονταρισμενο σαν τον παλιο καλο καιρο με τα κιτρινα προβολακια χρωματα απο το παρελθον.

ολο το σαββατοκυριακο μονταριζα με πολυ λεπτομερεια για να βγει ενα καλο αποτελεσμα για παραδειγμα την Κυριακη ηρθε και ο Δημητρης ο maniac ae86 οπου βοηθησε λιγο την κατασταση και περιπου μιση ωρα προσπαθουσαμε να φερουμε το προφυλακτηρα στο χιλιοστο.
Λιγη υπομονη ακομα και συντομα θα βγει στο δρομο.

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 426 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 470,945 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 106,070 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,435 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 899,782 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 22 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication