Technical problems (Greek language)
03-22-2009, 04:58 PM
kozani37 Wrote:ή χρησιμοποιεις τα καρμπιλατερ για τετραπεταλουδο Dumb question

oh yes!
Χανει λιγο σε αποδοση σε σχεση με το τετραπεταλουδο
γιατι επειδη ειναι κουφιο και δεν εχει καλαμια μεσα και
δημιουργει εναν μικρο στροβιλισμο.
Σε γενικες γραμμες την δουλεια του την κανει μια χαρα Thumbs up!

kozani37 Wrote:επισης τι αντλια ειναι αυτη στα φρενα ?

Ειναι αντλια για πεταμα Tongue
Τα φρενα του ηταν ηλεκτρικα οταν το πηραμε αλλα θα αλλαχθουν με
ενα νορμαλ σεβρο γιατι ειναι για τον π..τσο!
Τωρα στο στρωσιμο σταματαω με χειροφρενο γιατι καηκανε!

kozani37 Wrote:οσο για το οργανο εκει λεω να το βαλω και εγω , στο ρακορ απο το κρυο μπεκ
Tongue

Καλυτερα εκει,μην το βαλεις μεσα στην καμπινα

Oχι,δεν το πουλαω...
Find all posts by this user
03-22-2009, 06:41 PM
Μαριε δεν παιζεσαι ρε φιλε.... καλη συνεχεια

nikos_trd Wrote:δυστυχως παιδια ακομα τιποτα.εχω τσεκαρει τα παντα και δεν λεει να δουλεψει.εχω τσεκαρει βενζινες,ρευματα,αισθητηρες,ποτενσιομετρα,εγκεφαλο,και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.

γιατι ρε γμτ Dumb question

ΓΙΩΡΓΟΣ - CELICA TA60
[Image: AEU86 AE86 - Technical problems (Greek language)]
03-22-2009, 11:12 PM
drako323 Wrote:Ξέρω γώ... Δουλεύει κανονικά τώρα αλλά το φοβάμαι. Και δεν υπάρχει διάγνωση εφόσον δουλεύει. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι στα τελευταία της. Οπότε για παν ενδεχόμενο θα ήθελα να έχω ένα backup.
Κανοντας το πρωι, μια ανηφορικη διαδρομη Κορινθος-Λουτρακι-Περαχωρα-Πισια (την κανω συχναWink, διαρκειας 30 λεπτων, κοιταξα την ηλεκτρονικη και απλα ηταν χλιαρη.

Χρησιμοποιω την παραπανω διαδρομη και ως τεστ για το αυτοκινητο. Οταν ειχα πρωτοβαλει την 2η 4age το 2001 ανεβαινα σε αρκετα σημεια με 5η και 4η. Μετα απο καποιες χιλιαδες χλμ διαπιστωσα οτι ημουν μια ταχυτητα κατω. Τωρα που εκανα επισκευη στο μοτερ και με τους μαμα εκκεντροφορους ειμαι και παλι μια ταχυτητα πανω, δηλ το συμπερασμα ειναι οτι το μοτερ παει καλα (ειναι ενα μετρο συγκρισηςWink.
Το απογευμα πηγα στο γνωστο σημειο (Κορινθος-Ισθμος-Κορινθος Ν.Ε.Ο.) για να το ανοιξω. Μαλλον το ματιασα για την πρωινη αποδοση του. Αλλαγές πριν το κοφτη. Οταν ημουν με 4η, οι στροφες λες και ειχαν κολλησει στις 6500. Δεν ανεβαζε με τιποτα. Οταν βγηκα στην εξοδο και σταματησα για να μπω στο παραδρομο, μου εσβησε. Το βραδυ παλι εκανα τεστ, παλι στον ιδιο δρομο. Και παλι η 4η δεν μου ανεβαζε στροφες και οταν εβαλα 5η δεν ανεβαζε πανω απο 5000στρ. Και παλι στην εξοδο μου εσβησε (γενικα απο τοτε που εβαλα τους μαμα εκκ εχω λιγο ασταθες ρελαντι 700-1000στρ, ειδικοτερα οταν αναβω φωτα ή αναβει το βεντιλατερWink. Ωστοσο διαπιστωσα και ενα αλλο προβλημα. Οταν πχ ειμαι με 2000στρ με 2α και πατησω λιγο παραπανω το γκαζι (οχι τερμαWink μου κανει για 1-2" σκορτσαρισματακια (κατι σαν να μπουκωνειWink και μετα ανεβαζει σταδιακα και γραμμικα τις στροφες. Το κανει κυριως οταν εχω σχετικα χαμηλες στροφες γιατι πχ εαν εχω 3500στρ με 2α και πατησω τερμα γκαζι, τοτε αναλογικα επιταχυνει. Τι να ειναι "αραγες"? Ελπιζω οχι κατι σοβαρο! Επισης οταν ειναι κρυο, για να αναψει, θελει και γκαζι γιατι διαφορετικα θα πρεπει να γυρναει η μιζα για 4-5" για να αναψει συν οτι μου μενει η ενδειξη του λαδιου για 1-2" αναμενη. Τα λαδια ειναι μια χαρα.
Εβαλα το check engine και μου εβγαλε 5-8-9(εβγαζε το -9- και παλιοτερα αλλά καποια στιγμη σταματησε και τωρα το ξαναθυμηθηκε. Ο εγκεφαλος εχει τεχνητη νοημοσυνη!!! Huh το -9- ειναι speed sensor, τον οποιο δεν διαθετω και γιαυτο αρκετες φορες αναβει το check και τις 3000στρ.)
Οσον αφορα το -5-, συμφωνα με αυτο το site http://www.troublecodes.net/Toyota/ ειναι ο oxygen sensor.
Τεσπα, εκει που ελεγα οτι παει καλα το αυτοκινητο, τωρα ξαναρχισε τα προβληματα.

**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP**
Visit this user's website Find all posts by this user
03-23-2009, 12:06 AM
Τόλη ρύθμισε σωστά το TPS για τα σκορτσαρίσματα ...
Σταύρο έχω εγώ ηλεκτρονική ΑΝ χρειαστείς :wink:

AE86 FANATIC!!!
03-23-2009, 01:12 AM
WTF ρε Τολη?! Το μοτερ σου εκτος απο τη συμπιεση ειναι νορμαλ τωρα, σωστα? Dumb question

JapanPower

UoP Racing website
UoP Racing videos

Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball....
Visit this user's website Find all posts by this user
03-23-2009, 10:07 AM
Το speed sensor πάντως είναι πολύ ευκολο να φτιαχτεί, και τουλάχιστον στο δικό έπαιζε μεγάλο ρόλο στην απόδοση....
Ένα καλώδιο θα τραβηξεις από τα κοντερ (νομίζω βιολετί είναιWink και θα πάει στην αντίστοιχη θέση στον εγκέφαλο...
Και κάθάρισες από εκεί....

03-23-2009, 10:15 AM
alimonos Wrote:Τόλη ρύθμισε σωστά το TPS για τα σκορτσαρίσματα ...
Σταύρο έχω εγώ ηλεκτρονική ΑΝ χρειαστείς :wink:

Εννοείς ότι θα μου τη δώσεις ΑΝ μείνω? Δε γίνεται να την πάρω τώρα, ώστε να είμαι έτοιμος όταν (και ανWink μείνω? Tongue

SFD
03-23-2009, 10:44 AM
ότι θες Σταύρο ... αλλά δεν νομίζω να μείνεις από ηλεκτρονική Cool
άλλο κάτι συνέβη ... η ηλεκτρονική ή δουλεύει ή ΔΕΝ !!! μιά κι έξω !!! :wink:

AE86 FANATIC!!!
03-23-2009, 10:58 AM
alimonos Wrote:ότι θες Σταύρο ... αλλά δεν νομίζω να μείνεις από ηλεκτρονική Cool
άλλο κάτι συνέβη ... η ηλεκτρονική ή δουλεύει ή ΔΕΝ !!! μιά κι έξω !!! :wink:

Τι άλλο ρε γμτ να ήταν? Τη μία δεν έφερνε ρεύμα στα μπουζί, την άλλη έφερνε... Παρεμβάλεται διανομέας, πολ/στής, ηλεκτρονική, εγκέφαλος, καλώδια, ασφάλειες, ρελέ και μπαταρία. Τί να ήταν από όλα αυτά?

SFD
03-23-2009, 01:24 PM
Μπας και έχει ψωριάσει καμια βαση της ηλεκτρονικης και δεν γειώνει πάντα ρε συ?

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 1,212 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 496,119 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 112,984 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 34,093 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  "When" by Euripides! *Greek* nmwisima 3 9,769 07-02-2012 12:04 PM
Last Post: Roku_trueno

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication