General and Offtopic discussion (Greek language)
|
12-09-2008, 12:42 AM
|
|||
|
|||
Έχει παρει κανείς σας πρέφα ότι γίνεται επανάσταση ή θα συνεχίσετε τις μαλακίες...
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
12-09-2008, 09:52 AM
|
|||
|
|||
Κουκουλωσε το ΜΧ μην μπει καμια μολοτοφ μεσα και κανε προς την Πατρα να σωθεις και να δουμε και το μουτρακι σου που εχουμε καιρο....
![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
12-09-2008, 11:01 AM
|
|||
|
|||
για ποιά επανάσταση μιλάς ρε ξεμωραμένε ?????
των θρασύδειλων κουκουλοφόρων που καταστρέφουν το βιός του έλληνα φορολογούμενου πολίτη ? αυτών που θα έπρεπε να τους πυροβολούν από τα μπαλκόνια οι πολίτες με τις καραμπίνες ??? αυτών που θα έπρεπε να τους πυρπολούν στην μέση των πλατειών για παραδειγματισμό ??? αυτών που δε σεβονται τη μνήμη του δολοφονηθέντος 15άχρονου και καπηλευόμενοι αυτή δολοφονούν την κοινωνική ειρήνη και δημόσια τάξη και ασφάλεια ???? ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ !!! κι ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατ/ι αλλιώς σου έυχομαι ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΗΣ!!! ουφ !!! τα έιπα και ξέσκασα !! αλλά θα προτιμούσα να ΛΙΩΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ έναν τέτοιο επαναστάτη ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του παλιόπουστα , για επαναστατικούς και ιδεολογικούς φυσικά λόγους !!!! AE86 FANATIC!!! |
|||
12-09-2008, 05:56 PM
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι υπερβαλλεις... Ναι ΟΚ ειναι ακραια αντιδραση, αλλα απεναντι σε μια ακραια δραση. Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση υπερ εκεινων που πισω απο τον θανατο του παιδιου βρισκουν ευκαιρια να κανουν την χωρα μπουρδελο και να καταστεψουν περιουσιες κοσμου (που στο κατω κατω δεν φταιει σε τιποτε
![]() ![]() JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-09-2008, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Προφανώς η επανασταση δεν γίνεται με πλιάτσικο και με καταστροφή της περιουσίας του κοσμάκη.
Τρόπος του λέγειν ήταν αύτό που έγραψα γιατι μου έκανε εντυπωση πο δε το είχαμε σχολιάσει. Μου ήταν λίγο δύσκολο να ειμαι στν Ιταλία και να μην ξέρω αν έχει καει το σπιτι μου ή όχι αφυ χτες κάηκε ολόκληρη η γειτονιά μου. Αλίμονε, μην πας Πάτρα ρε φίλε γιατί δεν έχει γκαράζ να βάλεις την 86 και βρέχει μολότωφ. danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
12-09-2008, 07:06 PM
|
|||
|
|||
Εντάξει και εμείς πλακα κάναμε, έστω και αυτές τις ώρες που δεν χωράει ούτε ένα αστείο. Ελπίζω να λήξουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τα έκτροπα γιατί πολλοί αθώοι την έχουνε πληρώσει. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου άξιο να ρίξει ούτε μία ευθύνη...
Γκαράζ υπάρχει στα βαρέα είπαμε και με πόρτα σωστό θηρίο... Εύχομαι να σταματήσουνε όλα και να καταφέρουμε επιτέλους να βρεθούμε. Αχιλλέα να είσαι και εσύ... :wink: Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
12-09-2008, 09:25 PM
|
|||
|
|||
δε μασάω φίλε !!! 'αμα βρέχει μολότωφ το πολύ πολυ να βρέξει και γκλίτσες !!!
![]() Νιόνιο θα έιναι μαζεμένοι κι άλλοι κορολλάκηδες στο Ρίο κατά τις 3 με 3:30 σε ποιό μαγαζί δε ξέρω αλλά θα μάθω!!! AE86 FANATIC!!! |
|||
12-10-2008, 09:47 PM
|
|||
|
|||
Στο Μανίφικο μου έιπαν μάλλον θα μαζευτούμε στο Ρίο κατά τις 3 το μεσημέρι... νεώτερα κατα την Παρασκευή το βράδι :wink:
AE86 FANATIC!!! |
|||
12-11-2008, 04:54 PM
|
|||
|
|||
Μια χαρα μαγαζι για μαζωξη.....Να δω που θα παρκαρετε ομως, αν και κατα τις 3 δεν παιζει να χει πολυ κοσμο. Προσευχηθητε για βροχη....
![]() JapanPower UoP Racing website UoP Racing videos Racing, because football, basketball, tennis & golf only require ONE ball.... |
|||
12-11-2008, 06:49 PM
|
|||
|
|||
που ειναι αυτο βρε παιδια?
**COROLLA EE80 - 4AGE 124HP** ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 418 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 469,404 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 105,696 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,344 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 896,711 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 8 Guest(s)