Toys for sale and new finds
|
03-15-2007, 12:14 AM
|
|||
|
|||
τελικά αυτός έιναι πατριωτάκι ξηγημένο ή λαμόγιο ρε συντάκτη ???
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-15-2007, 01:15 AM
|
|||
|
|||
Πατριωτάκι είναι, δεν μπορώ να πω με βεβαιώτητα για το άλλο. Αλλά αν είνα να πάρετε τίποτα πέιτε μου πρώτα να δουμε μπας και γίνεται τίποτα.
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-15-2007, 09:38 AM
|
|||
|
|||
σωστόοοοοοςςςςς !!!!! :wink:
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-15-2007, 09:41 AM
|
|||
|
|||
σορρυ λαθος ποστ
|
|||
03-15-2007, 09:58 AM
|
|||
|
|||
Dorito86 Wrote:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί αν αυτό το πράμα θα ταιριάζει στο μπλοκέ μου (μαμά ειναι απο το 4,3 βημα παντρευεται μονο με πηνιο που εχει 10 δοντια για να εχουμε 43 δια 10 ισον 4,3 απο οτι φανταζομαι μονο στον doctor κωστα κανει αλλα η γνωμη μου ειναι, επειδη στο παρελθον την πατησα με κατι τετοιο, τοποθετουμε μονο κομπλε σετ και οχι ασχετα μεταξυ τους κομματια εχουν αλλο φαγωμα μεταξυ τους τα δοντια και τα καρφωνει με το παραμικρο |
|||
03-15-2007, 10:52 AM
|
|||
|
|||
σωστότατος !!!
AE86 FANATIC!!! |
|||
03-15-2007, 12:02 PM
|
|||
|
|||
Ετσι ακριβώς. Δεν είχα πάρει πρέφα ότι είναι μόνο η κορώνα. Μην το πάρεις.
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-15-2007, 12:23 PM
|
|||
|
|||
dikolotour Wrote:Λευτέρη το είχα δει και εγώ αλλά εκείνο το Cusco με μπέρδεψε. Ίσως πρέπει να έχεις και το πηνίο το δικό του. διονυση μου καλυτερα να κοιταξεις, οταν μπορεσεις, να βρεις ενα μπλοκε trd το μαμα μπλοκε χαλαει και το απογευμα, γιατι ειμαι στο μαγαζι της ηλιουπολης, θα σου ποσταρω φωτο που θα καταλαβεις αμεσως τι ζημια παθαινει ακριβως ολα εχουν ημερομηνια ληξης (λεγε με λευτερη πολυ λυσσα ο τυπος ![]() εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων (ατομων που τα λιωνουν με το γαντι, λεγε με ευριπιδη παλια καραβανα ![]() τελος οταν σπασει το μαμα μπλοκε, το κομματι του σταυρου που μενει ελευθερο φευγει απ τη φυγοκεντρο προς τα εξω η ζημια που κανει ειναι τεραστια και το κορωνοπηνιο σε λιγο καιρο παει στα σκουπιδια θα καταλαβεις τι ακριβως σου γραφω με τις φωτο το απογευμα |
|||
03-15-2007, 12:46 PM
|
|||
|
|||
Μπα και που βρήκες υλικό???
![]() ![]() ![]() danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
03-15-2007, 01:30 PM
|
|||
|
|||
Βαγγέλη
η αλήθεια είναι ότι το έχω πολύ άγχος για το διαφόρικό γενικά. Κάποιος από δω μέσα διάβαζα (ο Θάνος νομίζω ) έχει πρόβλημα πολύ καιρό και αυτό με τρομάζει. Εγώ γενικά είμαι τύπος που δεν προβαίνει σε τρελές καφρίλες αλλά ποτέ δεν ξέρεις πάνω στην καύλα τι γίνεται. Έχει και αρκετά χιλιόμετρα δεν ξέρω και τι μπορεί να του είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και και..... Είχε και ένα συνέταιρο που έτρεχε παλιά σε αγώνες και δεν ξέρω μήπως το έχουνε τρέξει και αυτό. Δεν άλλαξα και βαλβολίνες τώρα στο σερβις που έκανα αλλά σύντομα θα αλλάξω. Σκεφτόμουνα να βάλω καμία καλή βαλβολίνη τυπου Liqui Moly. Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά άμα αγαπάς κάνεις τρέλες. ![]() Toyota Corolla KE30 + Toyota Corolla AE86 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)