Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
|
04-13-2005, 03:11 PM
|
|||
|
|||
Ναι ορε αδερφε ολα καλα και αγαπημενοι. απλα εμενα το παλικαρι στη αγιου πολυκαρπου μου ειχε πει τελειως διαφορετική τιμή.! Έστω. Εσύ πολύ καλά έκανες και επένδυσες τα χρηματα σου.
Δεν εχω ξεκαθαρίσει οτι εγώ γεννήθηκα στην Αθηνα... δυστυχώς.. στο χωριο παμε 3-4 φορες το χρονο όμως. με καθε ευκαιρία, δηλαδη |
|||
04-13-2005, 03:13 PM
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά μην μπλέκουμε τα πράγματα. Ο Γιώργος πουλάει αναλογικά με το πόσο αγόρασε. Πχ στην Ολλανδία παίρνεις αυτό με 1750 ευρώ. Εκεί όμως και πολλά αμάξια παίζυνε και ανταλλακτικά και στην τελική πιο πολιτισμένοι άνθρωποι. Με αυτά στην Ελλάδα δεν παίρνεις ούτε τροπέτο. Απλά οι μαντράδες είναι ΓΤΠ και μας εκμεταλλέυονται. Οπότε πατέντα και άστους να κουρεύονται.
|
|||
04-13-2005, 03:19 PM
|
|||
|
|||
Μην αγχώνεστε αδέρφια. Για όλους έχει ο Θεός. Κάτι έχω ακούσει και να περιμένετε και άλλα τροπέτα.
Υπομονή!!! |
|||
04-13-2005, 03:22 PM
|
|||
|
|||
Ωπ Ωπ...
![]() Ποιά οδό είπες ρε Μητσάρα? Γιατί αν αντιληφθώ ότι ο "δικός μου" που το βρήκε και μου το έφερε με δούλεψε θα με δείτε στις ειδήσεις... θα το γδάρω το κλπδο!!! Λέγε ρε Μήτσο τιμή που σου είπε? AE86 FANATIC!!! |
|||
04-13-2005, 03:29 PM
|
|||
|
|||
...έχω την υποψία ότι θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι οι μηχανικοί είναι απατεώνες...αλλά μην το πείτε πουθενά...
![]() |
|||
04-14-2005, 09:47 AM
|
|||
|
|||
Πω πω μπελάδες που άνοιξα με την επιμονή μου με το τροπέτο σου πατριώτη. Το ανέφερα και άλλη φορά ότι το ήξερα το αυτοκίνητο (στο στενό κοντά στην Αγίας Άννης
![]() Λίγη υπομονή και θα σου πω αναλυτικά όλη την ιστορία. Δεν επιδιώκω να κατακτήσω το ρεκόρ για το μακροσκελέστερο post, αλλά ίσως το καταφέρω. Και ξεκινώ με κάθε λεπτομέρεια και μη νομίσετε ότι απολαμβάνω το γράψιμο στον υπολογιστή! Κάποια στιγμή πριν δυο μήνες, πάνω κάτω, ο αδερφός μου γνώρισε στο συνεργείο ένα καλό παιδί, καλή του ώρα, που μόλις είδε το αυτοκίνητο του είπε ότι είχε δει σε μια μάντρα ένα ΑΕ86 και μήπως μας ενδιέφερε. Ανέφερε, ωστόσο, πως θα ήταν καλύτερο να μην πάμε μόνοι μας, γιατί πιθανότατα αν μας δει άσχετους και άγνωστους θα μας γδύσει. Πράγματι κανόνισε λοιπόν και ήρθε μαζί μας, να μας προφυλάξει κατά μια έννοια. Φτάνουμε στο εν λόγω μαγαζί και βρίσκουμε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος μας λέει ότι το αυτοκίνητο το έστειλε το πρωί Πρέβεζα. Πόσα ΑΕ86 μπορεί να έστειλε Πρέβεζα για ανταλλακτικά; Οπότε μιλάμε σίγουρα για το δικό σου. Όπως γίνεται αντιληπτό η φυσική συνέχεια ήταν : ‘και πόσο το δώσατε αν επιτρέπεται;’ Και ερχόμαστε σιγά σιγά στο συμπέρασμα. Γιατί όπως λέει μια παροιμία: ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται ή μια δεύτερη: αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ή αρχαιοπρεπέστερα: ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και μια τελευταία απορώ με την υπομονή σας ρε παιδία. Πως διαβάζετε ακόμα κάποιοι από εσάς. Και να σου αποδείξω Γιώργη ότι δεν έχω πρόβλημα με την προπαίδεια θα σου πω, με κάθε επιφύλαξη (επαναλαμβάνω: με κάθε επιφύλαξη ![]() Καταλαβαίνεις τώρα γιατί μου κακοφάνηκε το διχίλιαρο. Δεν θα τολμούσα να το ξεστομίσω, γιατί τα ψιλοέχασα με τις τιμές που άκουγα. Ωστόσο, και ο αδερφός μου τον ίδιο ακριβώς αριθμό θυμάται. Μήπως τελικά δεν κάνω λάθος...; Δεν θέλω να σε κάνω να μαλώσεις με κανέναν, αλλά έχε υπόψη σου αυτά που σου είπα, στην περίπτωση που τελικά έχω δίκιο. Ο άνθρωπος νομίζω δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Ίσως πρέπει να είσαι λίγο πιο επιφυλακτικός από δω και μπροστά με το συγκεκριμένο φίλο σου. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Καλά κουράγια και ελπίζω να μη σου ξέσκισα τη διάθεση. Πολλά περαστικά σε όλους μας... ![]() |
|||
04-14-2005, 09:59 AM
|
|||
|
|||
Ωραία τα είπες. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ηλίθιος προσπαθεί να αισχροκερδίσει, στη συγκεκριμένη περίπτωση εις βάρος του Αλίμονου.
danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end ![]() |
|||
04-14-2005, 10:07 AM
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σώπα ρε που μου ξέσκισες την διάθεση... ![]() Ευτυχώς που ακόμα δεν "καθάρισα" λογαριασμούς μαζί τους...(αν δηλαδή κρατηθώ και δεν καθαρίσω πρώτα αυτούς που με "βοήθησαν" στο πρόβλημά μου...) Σε πειράζει αν χρησιμοποιήσω εκτύπωση της παρούσας σελίδας? Και έλεγα και εγώ γιατί μου έκοψαν τιμολόγιο για 750 περίπου ευρώ... ![]() ![]() Εκτός και έπεσαν στην περίπτωση που είπε ο κολλητός σου ... ξένοι και άγνωστοι οπότε και τους "έγδαρε" κανονικά... Όταν το μετέφεραν φορτωμένο μου είπαν ότι τους πήραν από πίσω 3-4 άτομα και τους παρακαλόυσαν να το αγοράσουν μέχρι και 2000ευρώ και μάλιστα μου το πρότειναν "για να βγάλεις κάνα φράγκο για τις ζημιές και βρίσκουμε άλλο εμείς..." Πάντως παίδες αν "πειστούν" χωρίς πολλά πολλά για τα λεγόμενα του Μήτσου (και δεν πληρώνω και τίποτε γιατρούς για ραψίματα-γύψους ![]() Και εννοείται ότι θα πέσουν και οι τιμές ... Για την μεταφορά ρε με χρεώσανε 300ευρώ γμτ την αγανάκτησή μου...κι αυτοί με δουλέψανε ρε φίλε? έχετε πιο φθηνές λύσεις για μεταφορές ρε παιδιά...???δώστε πληροφορίες για να βοηθιόμαστε ρε φίλε γιατί βλέπεις τι γίνεται... Τελικά πολύ "στράβωσε" ο ντουνιάς...και όχι επειδή κάνει "μπάντες" ![]() AE86 FANATIC!!! |
|||
04-14-2005, 10:31 AM
|
|||
|
|||
DORITO
τι εγινε πηρες τα χρηματα σου απο τον αλεξη εμαθα οτι πηγε στον ΜΑΣΤΟΡΑ.... μην φαω και εγω καμια ψιλη.... που βρισκομαι στη μεση. |
|||
04-14-2005, 10:37 AM
|
|||
|
|||
Αλοιμονε φιλε μου
το καλυτερο που εχει να κανει καποιος τελικα ειναι να περιμενει να βρει κατι σε λογικη τιμη. το μπλε αε που σου ειπα να παρεις απο το κορωπι και ειχε πουληθει επαιζε στα 500-700ευρω οσο για τα υπολοιπα ευχομαι να τελειωσεις αναιμακτα..... οικονομικα και χειροτονικα ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Greek 86 owners meet | FanIsHere | 0 | 448 |
02-20-2025 05:34 PM Last Post: FanIsHere |
|
General and Offtopic discussion (Greek) #2 | nmwisima | 569 | 474,040 |
12-31-2019 06:49 PM Last Post: Roku_trueno |
|
PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... | alimonos | 112 | 107,292 |
01-09-2014 08:21 PM Last Post: Bean |
|
New Greek Member: Drift Car Wash | DRIFTCARWASH | 22 | 32,597 |
05-08-2013 10:46 AM Last Post: nmwisima |
|
Technical problems (Greek language) | dikolotour | 1,217 | 906,353 |
07-09-2012 10:12 AM Last Post: Apsogos |
User(s) browsing this thread: 11 Guest(s)