Thread Closed 
Greek discussion (general, news, mechanics, etc.)
06-21-2005, 07:46 AM
Αδερφια εχει δει κανεις το διαφημιστικο του InitialD; Φαινεται να ειναι αρκετα καλο και πολυ κοντα στο anime. Το Anime το εχει δει κανεις αλλος πατριωτης η δεν υπαρχει κανενας αλλος φιλος των κινουμενων σχεδιων αναμεσα μας...;

Αχιλλεα σταθερα δοκιμαζεις ολα τα ΤΟΥΟΤΑ ακομα και τα πετρελαιοκινητα. ευγε παλουκαρι μου.
Αλλα να βαθμολογησεις το Drift bible μονο με 10...
Με απογοητευεις Crying
Find all posts by this user
06-21-2005, 09:14 AM
mitsumi Wrote:Αδερφια εχει δει κανεις το διαφημιστικο του InitialD; Φαινεται να ειναι αρκετα καλο και πολυ κοντα στο anime. Το Anime το εχει δει κανεις αλλος πατριωτης η δεν υπαρχει κανενας αλλος φιλος των κινουμενων σχεδιων αναμεσα μας...;

Αχιλλεα σταθερα δοκιμαζεις ολα τα ΤΟΥΟΤΑ ακομα και τα πετρελαιοκινητα. ευγε παλουκαρι μου.
Αλλα να βαθμολογησεις το Drift bible μονο με 10...
Με απογοητευεις Crying
Έχει κυκλοφορήσει με Ελληνικούς υπότιτλους DVD με τα 3 πρώτα επεισόδια των κινουμένων σχεδίων (το έχω φυσικά.. :wink: ) Άλλα δε έχω δεί. Δεν έχω κατεβάσει τίποτα σχετικό.
Όσο για το Drift Bible... τι άλλο να ακούσεις από το " this is fun... they don't make cars like this..." που λέει ο Κεϊίτσι όταν οδηγεί την ΑΕ86...

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)]
http://www.ae86.gr
Visit this user's website Find all posts by this user
06-21-2005, 10:24 AM
Να στε καλά που διαβάζετε τη δουλειά μου.Thanx

υγ1: Το ασημένιο Μινι στο θέμα του Aygo είναι το 2ο αυτοκίνητο του Dorito!!!!!!!!!!!!1 Smile (ή το πρώτο? Big Grin )

υ.γ: Με την ουρά στα σκέλια Dumb question σας λέω ότι έχω διαπίστευση Hurray! για την σούπερ ειδική και θα πάω. Μεγάλη μπουκιά φάε, λέει ο λαός Thumbs up! .

danielvanderwoude Wrote:looks like the nmwisima joke saved you in the end
[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)] http://www.jdmbits.com
06-21-2005, 03:01 PM
To Initial D το έχω δεί, αλλά μόνο την ταινία. Όχι τη σειρά. Το διαφημιστικό δεν το είδα, αλλά διάβασα ότι είναι love story και ξενέρωσα... Dumb question

Αχιλλέα, το mini είναι το πρώτο χρονικά και το καθημερινό μοπυ αυτοκίνητο. Συνεπώς είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο (μη βαράτε ρεεε!)
06-21-2005, 11:25 PM
Γειά σας παιδιά!
δεν μου λέτε ρε παιδιά είδατε μια αγγελία για μια ΑΕ86 στο ελληνικό κορόλλα φόρουμ για 7000ευρώ??? Huh
καμιά φωτό έχουμε άπό το αμάξι αυτό? Τον ξέρουμε τον άνθρωπο?

AE86 FANATIC!!!
06-21-2005, 11:27 PM
Το ντριφτ μπαιμπλ είναι ντι βι ντι ρε παιδιά?
Αν ναι ποιός θα μου στείλει μια κόπια?
Ευχαριστώ

AE86 FANATIC!!!
06-22-2005, 07:16 AM
Καλημέρα σε όλους
Το Drift Bible Γιώργο είναι ακριβώς αυτό που λέει. Ο Τσουτσίγια με διάφορα αυτοκίνητα εξηγεί τους τρόπους του στρίβειν δια της υπερστροφής. Τεχνικές και παραδείγματα. Κάπου στο μέσον λυσσάει με μια ΑΕ86. Θα δούμε πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ακρόπολις
Φεύγω για Λαμία Πέμπτη πρωί καθώς είμαι Meteo Crew (και όχι μόνοWink στην ομάδα της Peugeot. Θα φάει η μύγα σίδερο... Γίναμε και εργοστασιακοί... Cool Cool Tongue

[Image: AEU86 AE86 - Greek discussion (general, ...ics, etc.)]
http://www.ae86.gr
06-22-2005, 10:03 AM
Ευριπίδη: Respect! Ζηλεύω!!!!!!

Γιώργο: Αν δεν μπορέσει ο Ευριπίδης, εδώ είμαστε! Αυτό το DVD ΠΡΕΠΕΙ να το έχεις.
06-22-2005, 11:52 AM
περιμένω νεώτερα... Respect!

AE86 FANATIC!!!
06-22-2005, 01:04 PM
Γιωργη εγω το εχω σε cd αλλα μονο γιαπωνεζικα. δεν καταλαβαινω μια. βεβαια το εχω πολυ πριν το φερουν εδω (με 35€ αρχικα κ μετα 22 προσφορα...) θα σου φερω ενα αντιγραφο τον ιουλη αν δεν το εχεις ως τοτε. εχω κ 1-2-3 καλα ακομα να συνεννοηθουμε οταν ειναι να ανεβω.

ευριππιδη νομιζω πρεπει να επενδυσεις για τα παιδια σου. το dvd το εχω και εγω οπως και ολα τα υπολοιπα επεισοδια σε cd. λευτερη αν ενδιαφερεσαι η προσφορα ισχυει και για σενα.
τζαμπα ειναι παρε κοσμε

Hurray!
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Greek 86 owners meet FanIsHere 0 507 02-20-2025 05:34 PM
Last Post: FanIsHere
  General and Offtopic discussion (Greek) #2 nmwisima 569 478,273 12-31-2019 06:49 PM
Last Post: Roku_trueno
  PROJECT : ITBize it !!! GREEK VERSION ... alimonos 112 108,202 01-09-2014 08:21 PM
Last Post: Bean
  New Greek Member: Drift Car Wash DRIFTCARWASH 22 32,852 05-08-2013 10:46 AM
Last Post: nmwisima
  Technical problems (Greek language) dikolotour 1,217 914,850 07-09-2012 10:12 AM
Last Post: Apsogos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 10 Guest(s)

Contact Us | AEU86 | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication